Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
64
Nie zgodzę się z tobą bonku5. Na poziomie zielonego pasa są wprowadzane techniki walk, może nie ma takiego nacisku jak w WTF ale moim zdaniem trenuje się świetnie.
Szacuny
12
Napisanych postów
1884
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21505
W Poznaniu masz taekwondo WTF na Reymonta 35 w Ośrodku Przygotowań Olimpijskich. Wal tam na zajęcia sekcji AZS - pod względem sportowym AZS OŚ i AZS-AWF Poznań to jedne z najlepszych klubów taekwondo WTF w Polsce. Pytaj o trenerów Roberta Sadurskiego, Andrzeja Bartosiewicza albo Waldemara Łakomego. Link do strony: http://www.azs.taekwondo.prv.pl
Miłego trenowania.
Gizmo
Freestyle Taekwondo - Doradca w "Stylach Tradycyjnych"
Szacuny
2
Napisanych postów
183
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4747
Podobnie, jak wyzej kolega Gizmo napisał Jeśli szukasz sportowej odmiany TKD to bedzie Ci sie podobalo.
Treningi się już odbywaja(od dzisiaj).
Jakbys miał jeszcze jakies pytania dotyczace tego klubu to pisz, chetnie pomoge.
Pozdrawiam
"W umyśle początkującego jest wiele możliwości, w umyśle eksperta parę"
"W umyśle początkującego jest wiele możliwości, w umyśle eksperta parę"
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
276
Witam,
chciałbym zapisac się na TKD w Poznaniu, bardziej interesuje mnie skutecznośc, realnosc walki niż jej odmiana sportowa :) Czyli szukam raczej sekcji ITF, ale chyba lepsza dobra sekcja WTF niż słaba ITF, więc zzy ten klub który poleca GizmoTKD i Ben-tkd jest odpowiedni, czy są może jakieś lepsze kluby TKD ITF w Poznaniu ?
Szacuny
12
Napisanych postów
1884
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21505
AZS Poznań to jeden z czołowych polskich klubów taekwondo olimpijskiego, czyli WTF, w konkurencji walki. Jeśli ta odmiana Ci odpowiada i interesuje Cię walka sportowa, wal jak w dym, lepiej nie trafisz.
Klub Roberta Rusiniaka zajmuje się wersją ITF, ale więcej Ci o nim nie powiem, bo nie wiem - na pewno nie ma w polskim ITF takiej pozycji, jak AZS Poznań w WTF. Jeśli jednak interesuje cię tradycyjne TKD, to raczej tutaj.
Szacuny
6
Napisanych postów
1057
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
14447
Gizmo ja powiedziałem o Poznańskim ITFie już. NIe warto.. Nacisk mają na układy i techniki specjalne. Nie istnieją w walce.. a klub ma wiele lat stażu.