http://www.sfd.pl/Moja_nowa_siłownia-t434596.html <-- moja siłownia ;)
...
Witam. W polowie września wybieram się do Gdańska na studia i w związku z tym mam do Was pytanie takie jak w temacie. Czy znacie jakąś tanią i dobrą siłownię w Gdańsku ? Jak patrzyłem na trójmiasto.pl to jest tam tych klubów pełno a mi przyszłemu studentowie to pasować będą godziny popołudniowe lecz karnet tam kosztuje od 140zł do góry. Najlepiej jak by ktoś miejscowy się wypowiedział.Ja mogę sobie pozwolic do 100zł najwyżej ^^ Pomoże ktoś ?
2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w gda masz kilka siłowni godnych polecenia zalerzy gdzie bedziesz miszkac ale z cena za 100 bedzie kiepsko tak jak pisałes ceny to 140 w gore.. czasem uczelnie maja siłownie dla swoich studentow maja napewno niskie ceny..zapytaj mna uczelni...ja mam ten plus ze moge sobie w robocie wykupic za 40 zł mieseczny karnet i moge smigac....
1
...
Napisał(a)
to nie ma jakichs tanich silowni w gdansku ;o? jestem w takiej samej sytuacji jak kolega wyzej tyle, ze na silke bede mial nie wiecej jak 80 zl/miech :d
3
...
Napisał(a)
gowno prawda do 100 zl mozna tez cos fajnego poszukac na zabiance kolo peronu jest silownia bardzo dobry klimat 100 zl karnet sprzetu nie brakuje
w sopocie pit gym
przymorze ,zaspa nie pamietam jak one sie nazywaj juz te kluby ale sa do 100 zl
w sopocie pit gym
przymorze ,zaspa nie pamietam jak one sie nazywaj juz te kluby ale sa do 100 zl
...
Napisał(a)
na zabiance jest body club kolo peronu, ale od dawna nie widzialem zeby bylo otwarte wiec nie wiem czy jest jeszcze czynna :P podobno byla ok. napisz jakie dzielnice cie interesuja :)
1
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
...
Napisał(a)
Siłownia na AWF-ie - rok temu karnet dla studentow do godz 16 czy 17 kosztował 80zl
B-52 na Morenie - karnet do 17 105zl, caly dzien nie pamietam dokladnie ale cos ok.120zl
B-52 na Morenie - karnet do 17 105zl, caly dzien nie pamietam dokladnie ale cos ok.120zl
...
Napisał(a)
na przymorzu masz Zone A , karnet ulgowy od 8:30 - 21:30 jak wezmiesz na 3 miechy to wychodzi tez 105 zł, a jak na jeden miech to 125 :)
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
...
Napisał(a)
to masakra te ceny, u nas (olsztyn) 80 zl za karnet to srednia kwota (sa silownie za 60 zl). wieksze miasto - wieksze ceny ;/
1
...
Napisał(a)
zle to ująłeś :) tutaj jest inna jakosc usług, masz instruktorów itd... sa tez silownie ze jakis zwykly ziomek sobie założył (ja na taka chodze) sprzetu duzo, ale np. nie ma sprzetu cardio dobrego i place 70 zł / miech jest brama, ławki, sztangi duzoooo hantli, 3 wyciagi, modlitewniki zwykle i modlitewnik maszyna (2 takie), maszyna do wyciskania na skosie itd... suwnice, łydkownice, atlas, butterfly, generalnie wiecej mi nie potrzeba :)
2
...
Napisał(a)
Ja mogę polecić Forfit na zaspie przy skm'ce. Super siłownia, full sprzęt, dość spore pomieszczenie, optymalna ilość osób (spokojnie da się zrobić trening, bez obaw, że zaraz będzie jakieś stanowisko zajęte), są 2 bieżnie, kilka rowerków, stepper, wszystko bardzo dobrej jakości, jest też sauna. Cena to jakieś 110zł podliczając jak się wezmie na 3 miechy, ale się opłaca. Nawet Michała Karmowskiego można spotkać bo ćwiczy tam :D
...
Napisał(a)
Siłownia ATLETA w gdańsku na przymorzu na ulicy Opolskiej. Hala jest wielka, sprzętu dużo dodatkowo sala gimnastyczna, worek. Wszystko w cenie karnetu. 90 zł dla uczących, 100 zł normalny.jakies pytania?
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pływalnia - Gdańsk!
Następny temat