Ostatnie 4 tyg sypalem te 3 supelki (m stack 3 tygodnie)
i tak z poczatku nawet fajnie pompka byla
na poczatku 3 tygodnia złapała mnie kontuzja barku wiec zszedłem troche z intensywnoscia teningów
ale dalej były sumienne.
jestem tydzien po cyklu. powiem tak pod koniec 2 tygodnia było najlepiej a pozniej juz tylko gorzej. jak odszedł mstack, zaczeła zchodzic woda.
przez caly cykl sypalem sporo wegli co na poczatku dobrze wyplynelo, ale juz w 3-4 tyg zaczelo podlewac.
po cyklu ograniczylem wegle i tluszcz.
wróciłem do starej sylwetki, pod wzgledem tluszczu.
Podsumowanie cyklu
klatka +3-4 cm
łapa + 1-1,5
w pasie 4+ (bezposrednio po 34 tygodniu cyklu)
udo +2
waga
przed cyklem 81
po 2 tyg 84,5
po 3 tyg 84
po 4(juz m stack odstawiony) 83
do tego dalej wycinam bo troszke podlalo.
Jak dla mnie rewelacji Nie ma, nie dokupie Animal pumpa chociaz mialem takie zalozenie. Uwazam ze przed pierwsze 2 tyg dziala pieknie, pozniej juz coraz slabiej.
Samopoczucie
na poczatku kopalo w 3-4 tygodniu monotonia.
pod koniec 4 tygodnia zamula strasznie, nie cagne wiecej. poczekam jeszcze 2 tyg i wskocze na Nitrobolon II
Moim zdanie o Niro II porownujac do cyku animali > duzo lepsza pompa, siła troche słabsza, retencja duza ale spadki mysle ze po nitro wbrew pozorom mniejsze, i duzo lepsze samopoczucie.
O animal pumpie:
czyste aakg daje lepiej rade.
pzdr.
i tak z poczatku nawet fajnie pompka byla
na poczatku 3 tygodnia złapała mnie kontuzja barku wiec zszedłem troche z intensywnoscia teningów

ale dalej były sumienne.
jestem tydzien po cyklu. powiem tak pod koniec 2 tygodnia było najlepiej a pozniej juz tylko gorzej. jak odszedł mstack, zaczeła zchodzic woda.
przez caly cykl sypalem sporo wegli co na poczatku dobrze wyplynelo, ale juz w 3-4 tyg zaczelo podlewac.
po cyklu ograniczylem wegle i tluszcz.
wróciłem do starej sylwetki, pod wzgledem tluszczu.
Podsumowanie cyklu
klatka +3-4 cm
łapa + 1-1,5
w pasie 4+ (bezposrednio po 34 tygodniu cyklu)
udo +2
waga
przed cyklem 81
po 2 tyg 84,5
po 3 tyg 84
po 4(juz m stack odstawiony) 83
do tego dalej wycinam bo troszke podlalo.
Jak dla mnie rewelacji Nie ma, nie dokupie Animal pumpa chociaz mialem takie zalozenie. Uwazam ze przed pierwsze 2 tyg dziala pieknie, pozniej juz coraz slabiej.
Samopoczucie
na poczatku kopalo w 3-4 tygodniu monotonia.
pod koniec 4 tygodnia zamula strasznie, nie cagne wiecej. poczekam jeszcze 2 tyg i wskocze na Nitrobolon II
Moim zdanie o Niro II porownujac do cyku animali > duzo lepsza pompa, siła troche słabsza, retencja duza ale spadki mysle ze po nitro wbrew pozorom mniejsze, i duzo lepsze samopoczucie.
O animal pumpie:
czyste aakg daje lepiej rade.
pzdr.