Na pewno wyjątkiem nie jesteś. Może trochę późniejsze dojrzewanie albo coś w tym stylu. Po Roacutane będziesz miał spokój, ale wątrobę ostro ci zajedzie i nerki.
...
Napisał(a)
No to ja jeszcze sie wypowiem:
Tetralysal mialem zapisany jakies 3 lata temu bralem chyba przez 3 miesiace ale nie pamietam z jaka mascia....chyba z jakas robiona, efekt nie byl zbyt dobry po pewnym czasie znowu tradzik zaczal sie nasilac (zawsze najwiecej tego mam jakos na wiosne sam nie wiem czemu).
W tym roku a dokladniej w kwietniu znowu dostalem tetralysal....bralem gdzies do polowy czerwca i.....dzisiaj mam spokoj z tradzikiem tzn. pojawia sie tam cos czasem ale prawie tego nie widac..
Co to differinu nawet nie chce mi sie liczyc ile tubek tego wsmarowalem......
Tetralysal mialem zapisany jakies 3 lata temu bralem chyba przez 3 miesiace ale nie pamietam z jaka mascia....chyba z jakas robiona, efekt nie byl zbyt dobry po pewnym czasie znowu tradzik zaczal sie nasilac (zawsze najwiecej tego mam jakos na wiosne sam nie wiem czemu).
W tym roku a dokladniej w kwietniu znowu dostalem tetralysal....bralem gdzies do polowy czerwca i.....dzisiaj mam spokoj z tradzikiem tzn. pojawia sie tam cos czasem ale prawie tego nie widac..
Co to differinu nawet nie chce mi sie liczyc ile tubek tego wsmarowalem......
"Powstałem z nicości obrałem drogę ku wolności..."
...
Napisał(a)
najczestszym bledem (tak mi sie wydaje ) jest za krotki czas brania tetralysalu boo moja dermatolog mowila ze go sie bierze 5 miesiecy.
...
Napisał(a)
ja mialem go tylko 3 miechy . . . ale mi pomoglo :)...
ale moze wróci trądzik ?;/ jak myslicie czy po dosc dobrym wyleczneiu tradziku jak przestalem brac antybiotyk to niepowróci trądzik ??
jak narazie 2 miesaice i nie mam trądziku...
ale moze wróci trądzik ?;/ jak myslicie czy po dosc dobrym wyleczneiu tradziku jak przestalem brac antybiotyk to niepowróci trądzik ??
jak narazie 2 miesaice i nie mam trądziku...
...
Napisał(a)
moze wrocic nawet po pol roku czy dluzszej przerwie
ale mozesz tez miec spokoj do konca zycia
nie martw sie na zapas
ale mozesz tez miec spokoj do konca zycia
nie martw sie na zapas
Blog treningowy - eksperymenty redukcyjne
https://www.sfd.pl/[BLOG]_Redukcja__III_etap,_schodzimy_ze_105_do_75-t1206537.html
...
Napisał(a)
a jak sie bierze ten antybiotyk, to mozna chodzic na silke, tzn wiecei jak sie cwiczy to sie mozna spocic i czy to nie komplikuje z braniem antybiotyku??
...
Napisał(a)
watpie zeby to mialo jakis wiekszy wplyw...
Shut The f*** Up And Train
http://www.sfd.pl/Najzabawniejsze_sytuacje_z_apteki!%-_-t357518.html
...
Napisał(a)
ja tam cwicze na silce... nie mozna z powodu tradziku odciac sie od normalnego zycia . Ja mam recznik na silowni i zawsze sie przetre jak czuje ze lekko sie poce.
...
Napisał(a)
do tych co zapodaja sterydy oralne hepatotoksyczne------>>
tetralysal w jakims stopniu rowniez obciaza watrobe wiec zaleca sie branie osłonek na wątrobe
ot koniec mej dygresji
tetralysal w jakims stopniu rowniez obciaza watrobe wiec zaleca sie branie osłonek na wątrobe
ot koniec mej dygresji

Shut The f*** Up And Train
http://www.sfd.pl/Najzabawniejsze_sytuacje_z_apteki!%-_-t357518.html
...
Napisał(a)
dziś byłem drugi raz u dermy i powiedziała że widać poprawe ale musze dalej brać extra dawke 3 tabsy dzienne by nasycić organizm. jakoś to idzie dalej. wychodzi na lepsze w tym całym zestawie. tylko jest jeden minus. troche szybciej sie męcze.
pzdr
pzdr
...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!