Cześć jestem nowa na forum :) czytałam o thermal pro femme dość sporo i efekty podobno fajne. Stosuję od tygodnia, pół godziny przed ćwiczeniami, tak jak na opakowaniu każą, jednak po 6 dniach spadł mi tylko jeden kilogram. mam 170 cm przy wadze 82 kg i mam 20 lat. Czuję porządną dawkę energii, jednak po ćwiczeniach robi mi się mega zimno i jest mi niedobrze (zbiera mi się na wymioty) . Jadam 4 posiłki dziennie, co 3 godziny. Czy robię coś nie tak, czy wszystko jest w porządku ? Zależy mi na stracie wagi, więc proszę o odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przy takiej masie ciała nie potrzeba Ci niczego innego niż dieta+trening.
Na Twoim miejscu zastanowiłabym się z 5 razy, czy to coś jeść. Wiesz skąd to-to pochodzi? Czy sprzedawca ma legalną firmę (tzn czy znajdziesz jej wpis do CEIDG) z fizycznym adresem i serwisem konsumenta w postaci osób wymienionych z imienia i nazwiska? Czy to-to podlega jakiejkolwiek kontroli zewnętrznej? Gdzie to-to jest produkowane (nazwa, adres producenta). Czy można to kupić w fizycznych sklepach z suplementami czy tylko na allegro? Czy ekstrakty ziołowe są standaryzowane?
Więcej nie powiem, bo po prostu nie wiem, co to w ogóle jest, być może ktoś coś sobie miesza łyżką w misce, a potem rozsypuje na oko jedząc kabapkę z serem i w końcu sprzedaje naiwniakom
Zmieniony przez - Martucca w dniu 01/09/2014 17:07:30
Na Twoim miejscu zastanowiłabym się z 5 razy, czy to coś jeść. Wiesz skąd to-to pochodzi? Czy sprzedawca ma legalną firmę (tzn czy znajdziesz jej wpis do CEIDG) z fizycznym adresem i serwisem konsumenta w postaci osób wymienionych z imienia i nazwiska? Czy to-to podlega jakiejkolwiek kontroli zewnętrznej? Gdzie to-to jest produkowane (nazwa, adres producenta). Czy można to kupić w fizycznych sklepach z suplementami czy tylko na allegro? Czy ekstrakty ziołowe są standaryzowane?
Więcej nie powiem, bo po prostu nie wiem, co to w ogóle jest, być może ktoś coś sobie miesza łyżką w misce, a potem rozsypuje na oko jedząc kabapkę z serem i w końcu sprzedaje naiwniakom

Zmieniony przez - Martucca w dniu 01/09/2014 17:07:30
...
Napisał(a)
Proszę, zadałam sobie trochę trudu i sprawdziłam powierzchownie "producenta". Adres podany na stronie to po prostu adres skrzynki pocztowej wynajmowanej w UPS Store (to taki myk, jaki można zrobić m.in. w US - piszesz do UPS, wynajmujesz za opłatą skrzynkę pocztową i możesz mieć adres w Beverly Hills nawet nie opuszczając granic Polski
)
Tak więc... Wychodzi na to, że jesz... Sama sobie odpowiedz co

Tak więc... Wychodzi na to, że jesz... Sama sobie odpowiedz co

...
Napisał(a)
Czyli wydałam kasę w błoto. Jestem tylko ciekawa skąd to działanie w takim razie. Dzięki wielkie za odpowiedzi :)
1
...
Napisał(a)
a to może w takim razie ktoś pomoże mi w tym odchudzaniu, mam na myśli może jakieś ćwiczenia
...
Napisał(a)
Zapoznaj się z regulaminem,wypełnij ankietę itd 

http://www.sfd.pl/Redukcja_DT/beferfect!-t977187.html#post1
Nie módlcie się o łatwe życie. Módlcie się, żebyście byli silniejszymi ludźmi.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Eat to get fit,czyli kruszynka zmieniająca ciałko :)
Następny temat