Cześć, planuje kupić taką ławkę http://allegro.pl/profesjonalna-lawka-kulturystyczna-thorn-7828-i2536937135.html. Widziałem kilka tematów o niej, ale mam parę pytań, więc zakładam własny. Mam 189 wzrostu, będzie ona odpowiednia dla mnie ? Martwi mnie też dopuszczalne obciążenie: Maks. waga ćwiczącego: 100kg, Maks. waga sztangi na stojaku: 100kg, Maks. obciążenie przyrządu do nóg: 30kg. Klatkę będę robił 40-70 kg, ale chyba nic się nie stanie gdy ktoś założy więcej, niż 100 kg? Na nogi to zdecydowanie za mało.
W temacie Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie. ocena była pozytywna i podoba mi się możliwość doczepienia dodatkowego pasa, który umożliwia kolejne ćwiczenie np. na triceps. Za 549 zł ławka z modlitewnikiem, dolnym skosem i rączkami do ćwiczeń na modlitewniku to chyba dobra cena ? Brakuje mi tylko wyciągu, ale mam zamiar kupić taki do sufitu. Możecie polecić inne ławki z tymi wszystkimi opcjami do 500-600 zł? Z góry dzięki za pomoc.
Zmieniony przez - Janczar666 w dniu 2012-08-15 17:25:44
W temacie Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie. ocena była pozytywna i podoba mi się możliwość doczepienia dodatkowego pasa, który umożliwia kolejne ćwiczenie np. na triceps. Za 549 zł ławka z modlitewnikiem, dolnym skosem i rączkami do ćwiczeń na modlitewniku to chyba dobra cena ? Brakuje mi tylko wyciągu, ale mam zamiar kupić taki do sufitu. Możecie polecić inne ławki z tymi wszystkimi opcjami do 500-600 zł? Z góry dzięki za pomoc.
Zmieniony przez - Janczar666 w dniu 2012-08-15 17:25:44