Szacuny
6
Napisanych postów
194
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8571
Ja np. kupiłem na allegro kofeinę. 100 gram w cenie 10zł. Przed kupnem myślałem, że może to jakiś syf ale byłem mile zaskoczony, bo faktycznie bardzo pobudza. chyba 89% kofeiny jest w tych 100gramach więc sobie przelicz ile to będzie kaw A co do Twojego napoju to nie wychodzi on najgorzej, kupując go jednorazowo, ale na dłuższą mete polecał bym choćby tą kofeinę co ja Ci szczerze polecam.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Ostatnio kupilem sobie w biedronce tego tigera, w smaku ok. Za taka cene sie oplaca. Czasami mozna sobie wypic przed wiekszym wysilkiem. Niestety ta sacharoza troche odstrasza.
Zmieniony przez - domer w dniu 2006-09-12 21:13:57
Szacuny
5
Napisanych postów
181
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1150
odswieze temacik ;p
czy od tigera mozna schudnac??
czasem pije po 3 puszki dziennie (750ml), lubie to pic i faktycznie power is back hehe
ale z tego co wiem przyspiesza metabolizm, czy moze pogorszyc przyrosty masy? diety niestety nie mam, bo nie moge utrzymac ;/
czy moga byc jakies efekty uboczne jak sie to bedzie dlugo pic?
mam koleszke ktory wali dziennie minimum litr tego trunku, mozna powiedziec ze sie uzależnił hehe
ale z niego nie moge wziac przykładu bo od zawsze byl chudy na maxa, nie wiem czy wazy z 60kg a ma z 180cm...
Szacuny
12
Napisanych postów
41
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
13923
z enery drinkow polecam pastylki red puls. cena to 4,99zl za 20 pastylek, w kazdej az 64mg kofeiny i zero cukru. smak oczywiscie rozni sie od tigerow czy innych energy drinkow, ale nie o smak tu przeciez chodzi ;]
Chyba jakbys pil po 3-4 litry dzinnie to mzoe by te weglowodany oraz sacharoza cos zmieniła ale zapewne po takiej ilosci skonczyłbys w najblizszym szpitalu.
Cytat: słuchaj młody, bez soku w tym sporcie nic nie zrobisz.... nauczyć Cie bić w dupe ..czy sam sprobujesz w domu ? <<--- From Animal.pl