Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
148
Toruński Klub Karate Kyokushin W Toruńskim Klubie Karate Kyokushin treningi prowadzą doświadczeni instruktorzy karate, samoobrony i kick-boxingu posiadający stopnie mistrzowskie: trener kadry Polskiej Federacji Kyokushin Karate oraz wielokrotni Mistrzowie Polski w kumite (walka). Zajęcia są skierowane do wszystkich grup wiekowych: do dzieci od 6 roku życia, młodzieży i dorosłych, niezależnie od płci. Więcej informacji na stronie: www.TorunKarate.pl
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3
No właśnie też czegoś podobnego szukam ...
Tylko że nie ograniczam się jedynie do azjatyckich sztuk walki. Boks również wchodzi w gre.
Jeśli jesteś zainteresowanakursem karate to znam szkołę na rubikowie II, w tych domkach (koło cukierni)- tam gdzie jest (jesli jeszcze stoi) skleb bobas.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9
Zapraszamy do Sklepu KUMADE na Szosie Chełmińskiej 129 a , skrzyżowanie z ulicą Żwirki Wigury
Oferujemy :
- akcesoria do sztuk i sportów walki, ( ubiory do karate, judo , aikido, teakwondo)
- sprzęt : tarcze, ochraniacze, maty
- możliwość haftów na karate - gi , pasach, innej odzieży ,
- przyjmujemy zamówienia na koszulki klubowe , bluzy, kamizelki oraz inne gadżety
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
384
Ten post jest z 2004 roku, trochę się spóźniliście z odpowiedzą, ciekawe czy koleżanka coś znalazła???
Tak ogólnie to ze Sztukami Walki bida się zrobiła.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
384
Co mamy w Toruniu, na pewno dobra szkoła Oyamy prowadzona przez Janusza Brodackiego, Karate Tradycyjne prowadzone przez Anie Kulczyńską, Modliszka zajęcia prowadzi Wojtek Skonecki ( kiedyś z Wojtkiem prowadziliśmy szkołę Shaolin Chang Quan, planujemy ściągnąć teraz do fajny styl do Torunia, nie ma jeszcze tego w Polsce, nie pisze więcej żeby nie zapeszyć), Dostałem także info ze szkoły Pana Janusza Szymankiewicza że będzie tworzona w Toruniu grupa Jego szkoły. Było kiedyś Wing Chun wg. przekazu Williama Cheunga ale z tego co mi wiadomo to już nie prowadzą zajęć(Lee to chyba nawet od Ciebie?). Jest tez Kyokushin ale nie orientuje się kto prowadzi zajęcia. Co do Boksu i Kickboxingu nie wiem za dużo gdyż nigdy nie interesowałem sie tą strona Sztuk Walki.
Jeżeli chcecie więcej szczegółów to nie ma problemu żebym podał gdzie odbywają się zajęcia, instruktorów w Toruniu jest mało i jakoś w większości się znamy i przyjaźnimy. Jest też aikido, krav maga, Tai Chi no i jak kolega pisał powyżej Taekwon-do "LECHMED"
Pozdrawiam
Zmieniony przez - kielpin w dniu 2013-05-11 10:02:20
Zmieniony przez - kielpin w dniu 2013-05-11 10:07:32
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
115
Cześć Kielpin. Ciekawe informacje mam na myśli te o ściągnięciu Shaolin Chang Quan do Torunia. Domyślam się że nie chodzi o wersję z YMAA bo napisałeś że nie ma tego w Polsce. Wiem że nie chcesz zapeszać ale możesz napisać dwa słowa o tym stylu z jakiego przekazu i jakie są szanse że pojawi się w Toruniu...Będę wdzięczny za info....fajnie by było gdyby się udało, trzymam kciuki...Sorki za tego pierwszego posta...błędnie za szybko mi się wysłał (może admin to usunie)...Pozdrawiam
Szacuny
4
Napisanych postów
40
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
205
Toruńska Akademia Sportów Walki na Żółkiewskiego 37/41 BJJ, Ju-Jitsu, Mieszane Sztuki Walki, Grupy dla dzieci, Grupa tylko dla kobiet, Grupy dla początkujących. www.tasw.pl