Szacuny
92
Napisanych postów
292
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
13190
Tej akurat nie brałem, ale wiekszosc Polskich przedtreningówek tak, w porównaniu do amerykanskich sie chowają. Jak chcesz poczuć prawdziwą moc to polecam Jack3D, wtedy dopiero zobaczysz co to znaczy przedtreningówka. Tylko nie jestem pewien czy dasz rade ją kupić w sklepie fizycznym, chyba tylko w necie.
Szacuny
1941
Napisanych postów
13710
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
249865
ANISK
Tej akurat nie brałem, ale wiekszosc Polskich przedtreningówek tak, w porównaniu do amerykanskich sie chowają. Jak chcesz poczuć prawdziwą moc to polecam Jack3D, wtedy dopiero zobaczysz co to znaczy przedtreningówka. Tylko nie jestem pewien czy dasz rade ją kupić w sklepie fizycznym, chyba tylko w necie.
mysle ze zwykla pre z ameryki bez mocnych stymulantow bedzie tak samo dzialala jak np ta co autor podal wiec porownanie slabe Abstrach**ac Jack3d to slabizna heh
Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-06-16 11:40:55
Szacuny
1616
Napisanych postów
5479
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
94310
esp mozna brac w ciemno. to jak mnie to wystrzelilo z butow to az nie dowierzalem, a zjadlem w swoim zyciu wiele, od hard dragow po setki mg geraminy. jak ktos szuka wrazen to sie nie zawiedzie.
when im going to do some mountaineering actually im going back home
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czellista
esp mozna brac w ciemno. to jak mnie to wystrzelilo z butow to az nie dowierzalem, a zjadlem w swoim zyciu wiele, od hard dragow po setki mg geraminy. jak ktos szuka wrazen to sie nie zawiedzie.
Jest po tym efekt zajścia? Ma to geranium w sobie ?