Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
5092
Witam wszystkich
Chcialbym poznac opinie na temat firmy TREC Nutrition a dokladnnie chodzi o kreatyne tej firmy. Cenna podobna co ceny Megabola z czypodobna jakość.
Dzieki
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cena dobra i efekty dobre, koleś łyka trzy tygodnie i zadowolony, drugi też łyka od tygodnia i też zadowolony. Ja nie jadłem, ale też się nad nimzastanawiam. Firma się dopiero wchodzi na rynek, to pewnie chce zyskać renomę, więc sypie do puszek coś dobrego. Na razie nie słyszałem o niej żadnej złej opinii.
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18809
Tez w zupelnosci sie zgadzam z przedmowcami....lepiej nie kupowac wynalazkow takich firm jak Trec Nutrition i pozostac przy sprawdzonych produktach renomowanych firm...
Szacuny
8
Napisanych postów
1542
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15277
a najlepiej to wypieprzyc 1000000000000zl na miesiac na suplementy wtedy gwarancja jest ze wszystko jest za***istej ajkosci bedziecie wielcy jak po kosie a nawet wieksi. Co z tego ze wszyscy pojdziecie z torbami i wsrod cpunow w katowicach na dworcu wyladujecie.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
brałem kratyne TRECA i mam oniej dobre zdanie, jest leprza od megabola, a multipower to "wyższa klasa" i 3x wyzsza kasa :) jak tos ma malo kasy to polecam treca