Witam! Po zeszłorocznej przerwie od ćwiczeń z powodu wypadku dopiero w lutym tego roku zacząłem uskuteczniać treningi na siłowni. Dwa lata temu miałem ułożony Plan przez Trenera Personalnego z "PoTreningu" CEL MASA [Trening PONklataTRIC, ŚRplecyBARKI, PTbicepsBARKI, SBnogi], gdy już jakieś ćwiczenie nie oddziaływało zmieniałem ciężary, ćwiczenia i tak się bawiłem, aby lepiej poznać swoje ciało. Jednak z biegiem czasu trening ten przestał już na mnie nie oddziaływać, brak chęci do siłowni, brak dobrego bodźca dla mięśni, dlatego postanowiłem zmienić kompletnie swój Plan Treningowy i dać bodźca mięśniom, zaciekawił mnie trening całego ciała zwany FBW. Znalazłem gotowca w sieci który w pełni mi odpowiada, parę ćwiczeń pozamieniałem i potrzebuję pomocy w ułożeniu ilości powtórzeń no i też serii. Trochę sam się w to bawiłem, proszę o pomoc tych co w temacie. Jestem kompletnie lewy jeśli chodzi o tego typu trening bo nigdy go nie stosowałem, więc proszę o wyrozumiałość. Dieta ok, wyliczone kalorie[ok. 3500]. Nie będę wrzucał ankiety działu, CEL: MASA, WIEK 22, WAGA 77, STAŻ 5 LAT. Z góry dzięki za info.
Zmieniony przez - 4vr w dniu 2016-09-17 11:54:29

Zmieniony przez - 4vr w dniu 2016-09-17 11:54:29