Proszę o opinie na temat odzywki Tribulus Maximus:) Z gory dziekuje
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1
...
Napisał(a)
Jesli nie masz wiecej niz 30 lat to dzialania tribulusa nie odczujesz.
"co cię nie zabije to cię wzmocni"
...
Napisał(a)
np. Zwiększonego Libido naprzykład ?
Tylko miej wiecej niż 21 lat
Tylko miej wiecej niż 21 lat

...
Napisał(a)
Jesli nie masz wiecej niz 30 lat to dzialania tribulusa nie odczujesz
???????? BZDURA! Z dobrą dietą porządny suplement na bazie Tribulusa powinien dać zadowalające efekty. Pamiętaj, że przy tym liczy się też wiele substancji pomocniczych - jak przy wszystkich suplach z resztą.
???????? BZDURA! Z dobrą dietą porządny suplement na bazie Tribulusa powinien dać zadowalające efekty. Pamiętaj, że przy tym liczy się też wiele substancji pomocniczych - jak przy wszystkich suplach z resztą.
...
Napisał(a)
Wzrost ogólnej wytrzymałości, zwiększona produkcja testosteronu + lekki przypływ siły - ja przynajmniej tak miałem.
...
Napisał(a)
To jestes ciekawym przypadkiem. Tribulusy nie maja wplywu na parametry silowe, silowo-masowe. Jaki srodek brales?
...
Napisał(a)
JABYS MIAŁ NIEDOBRY CYNKU I ZANIZONA PORDUKCJE TESOSTREONU TO MOZE COS TAM BY POMOGLO A TAKTO TO TYLKO LIBIDO A RESZTE NASTAWIENIE PSYCHICZNE CHYBA ZE W TYM TRIBULUSIE BYL ZEN-SZEN.
oGLNIE TRIBULUSY FAJNA SPRAWA NA LIBIDO JEDNAK TROCHE WIEKSE DAWKI TRZEBA BRAC NIZ W SPOSOBIE UZYCIA JEST NAPISANE
oGLNIE TRIBULUSY FAJNA SPRAWA NA LIBIDO JEDNAK TROCHE WIEKSE DAWKI TRZEBA BRAC NIZ W SPOSOBIE UZYCIA JEST NAPISANE
...
Napisał(a)
ja jadłem Tribulusa z Optimum ( 6 kapsułek dziennie po 625 mg) i byłem zadowolony, znaczna poprawa samopoczucia i libido w górę :D
nie zauważyłem poprawy wyników siłowych - gdyż tribulus nie powinien mieć na to wpływu.
nie zauważyłem poprawy wyników siłowych - gdyż tribulus nie powinien mieć na to wpływu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!