Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
gdzie kupujecie takie coś jak tuńczyk w sosie własnym i ser twarogowy chudy?
ja w biedronce..
tuńczyk - 1,69zł
ser - 250g - 1,65zl..
chciałbym się dowiedzieć czy to w miarę dobre produkty?
zcy może lepiej dołożyć paręgroszy i kupować jakieś "firmowe"..
co o tym myślicie? jak robicie?
sam sięzaopatruję w takie rzeczy.. wiec to jest dla mnie istotne.. ta ekonomia..
...tu kasa a tu masa :)
Szacuny
733
Napisanych postów
31016
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
94344
nie chodzi o zasyfianie tylko o produkcej z najgorszej jakosci surowcow, nie uszlachetnanie produktu<odpowiednio wysokie oczyszczanie>, produkcja z "odpadkow" ,zanizanie wartosci odzywczych
Szacuny
1
Napisanych postów
63
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3577
hehe dokladnie od jakiegos czasu juz kupuje ten ser w biedornce jest tani i bardzo dobry, a jesli chodzi o tunczyka to dopiero dzis kupilem i w smaku jest calkiem ok ale poczekajmy na opinie innych, pozdro)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a wescie sobie puche rozdrobnionego tunaka(tunczyka "tunak" pisze na niektorych puchach:P) i do mikrofalowki zeby sie troshke podgrzal mniaaam pychotka :) mowie wam on wymiata :) pozdro i polecam !! :)
Szacuny
6
Napisanych postów
272
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5576
hello
Jesli chodzi o TUNĘ, ok
ALE ten SEEEEER????
W ostatnim raporcie WPROST na temat żywnosci własnie ser pt Zielona łąka z Biedronki posądzony był (a własciwie to były na to dowody) o zawyżoną kwasowość i obnizona zawartość białka, dla mnie najlepsze są te z miesjcowych OSM ...
Po mokrym serze z biedronki (mokrym dlatego by dorobic gramaturę!!!!!) było mi niedobrze sraka-padaka
duck
Zmieniony przez - malinaf w dniu 2005-10-04 10:41:28