Hej dziewczyny :) i mam nadzieję, że nie tylko, bo od was faceci też mogę się może coś dowiedzieć w tej materii. Do rzeczy: chcę niedługo zacząć tabletki anty Atywia, bo tak ,bo chcę
- bo to mi się wydaje najbezpieczniejszą formą zabezpieczenia + liczę jeszcze na inne korzystne efekty (cera itp.) Brałam już kiedyś tabletki, ale zostawiłam, teraz chcę podejść do tematu lepiej- znaleźć takie co serio pasują i mam dobrego lekarza. I teraz pytanie czy są tu osoby, które też biorą tabletki anty i trenują( siłownia, bieganie, cokolwiek) Ja trenuję siłowo 4 razy w tygodniu minimum + skakanka, interwały - ogólne adhd, kocham się ruszać
- podoba mi się jak wyglądam, waga 55kg, wzrost- 164cm i stąd pytanie jak tabletki na was wpływają, czy wpływają na treningi, jakieś efekty (i na + i na -), czy wpływają na wydolność, wagę itp. Piszcie, jestem bardzo ciekawa, nie wiem czy był taki temat- jak aktualny to odeślijcie mnie tam proszę, a jak nie to piszcie tu. Może ktoś ma badania naukowe to podawajcie- będzie super. Pozdrawiam was wszystkich razem i każdego/ każdą z osobna, miłego dzionka!
Natala