Witam prosze abyście polecili mi jakies tabletki na wzrost apetytu chciałbym abyście napisali mi ktore testowaliście jak wam pomoglo i czy sa po tym jakieś skutki uboczne dziekuje z góry
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Też nie mogłem długo przytyć, byłem osobą od urodzenia chudą, pomogło mi zwiększenie ilości węgli w posiłkach oraz jedzenie o stałych porach 5/6 posiłków :) Nie byłem głodny wgl, a jadłem tylko o ustalonych porach i tylko wtedy potrafiłem coś zjeść. Spróbuj może od zmiany nawyków żywieniowych bez sięgania po tabletki.
...
Napisał(a)
https://sklep.sfd.pl/ActivLab_Dibencozide_B-Complex-opis2128.html
nie testowałem żadnych
Możesz i apetizer sobie w aptece kupić, skutków ubocznych nie ma
nie testowałem żadnych
Możesz i apetizer sobie w aptece kupić, skutków ubocznych nie ma
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
to samo
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
W czym leży dokładnie Twój problem? Bo w wieku 16 lat apetyt powinien być na max poziomie
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
K_PSW czym leży dokładnie Twój problem? Bo w wieku 16 lat apetyt powinien być na max poziomie
Też mnie to dziwi.W tym wieku powinieneś zjadać wszystko w zasięgu wzroku.

...
Napisał(a)
Moj problem tkwi w tkwi w tym , ze mam 181 i waze tylko 60 kg chce przytyc a trudno mi zjeśc nawet te 2300 kcal ......
...
Napisał(a)
Masz problemy z kaloriami może nie smacznie jadasz. Możesz tez podbić smieciowym jedzeniem
...
Napisał(a)
areoby/cardio dla ektomorfika ... pozdrawiam do tego nie moge zjesc swojego zapotrzebowania i jeszcze mam robic te areoby czy cardio
...
Napisał(a)
serixareoby/cardio dla ektomorfika ... pozdrawiam do tego nie moge zjesc swojego zapotrzebowania i jeszcze mam robic te areoby czy cardio
Nikt Ci nie każe kręcić codziennie aerobów po 60 minut

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!