Orientujecie się czy tabletki na erekcje bez recepty mogą działać? Jestem młodym facetem, mam 22 lata i problemy z erekcją. Od prawie 4 miesięcy i jest coraz gorzej. Partnerka zxaczyna się denerwowac,że to jej wina i pewnie mi się nie podoba. A tak nie jest. Podoba mi się tylko po prostu potrzebuję długiego czasu aby penis stanąl albo opada w trakcie. To,że opada w trakcie jeszcze bardziej mnie stresuje i nie ma opcji aby ponownie stanął. Zastanawiałem się nad tabletkami bez repepty ale cy działają? Czy trzeba od razu brać sildenafil?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sidenafil to substancja czynna tabletek (również tych bez recepty tylko w mniejszym stężeniu)
...
Napisał(a)
to co mówisz to po opisie po części wygląda na błędne koło, potrzebuejsz więcej czasu, zaczyna się opadanie bo jesteś zestresowany i samym faktem już się tak zestresujesz, że nie ma siły się podnieść. Nie mniej jednak warto byłoby zrobić badania, żeby zobaczyć dlaczego tak się dzieje, bo w wieku 22 lat to powinieneś zanim pomyślisz być gotowy (
), a mówisz że jest co raz gorzej. Być może to tylko kwestia psychiki i nakręcania się samemu i wtedy tabletki mogą pomóc, ponieważ jak raz cyz drugi pójdzie dobrze, to już nie bedziesz się tak stresował, mając z tyłu ten margines bezpieczeństwa że jak zastosujesz tabletkę to będzie ok, tylko z kolei żebyś się nie nakręcił dalej, że bez tabletek nie dasz rady. Sildenafil masz dostępny bez recepty i na pewno nie zaszkodzi spróbować z nim.

Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Masz bez recepty tylko w słabszej dawce
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Stres Cie zjada, popracuj nad psychika. Wspomaganie farm może być pomocne, ale nie od tego zaczynaj.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Problemy z erekcją nie musza być od razu rozwiązywane przy pomocy tabletek. Jak wygląda sen i regeneracja? Jeżeli oba te czynniki są zaburzone (np. nie wysypiasz się albo chodzisz ciągle przemęczony) to poziom testosteronu ulega zmniejszeniu i...jest jak jest :) Proponowałbym najpierw sprawdzić czy tutaj jest wszystko ok. Zwróć także uwagę na dietę (przede wszystkim cynk), a także trening (jeżeli ostro trenujesz i masz kiepską regenerację to polecam odpuścić aktywność fizyczną na jakiś czas).
Jeżeli chodzi o sposoby bez recepty możesz sięgnąć po popularną Argininę (stymuluje uwalnianie NO, który potęguje przekrwienie i także pozytywnie wpływa na erekcję). Oprócz tego polecam pomyśleć o boosterach testosteronu: Tribulus, Palma Sabałowa, ZMA, DAA. Bezpiecznie i naturalnie podbijają stężenie tego hormonu co również powinno pomóc
Jeżeli chodzi o sposoby bez recepty możesz sięgnąć po popularną Argininę (stymuluje uwalnianie NO, który potęguje przekrwienie i także pozytywnie wpływa na erekcję). Oprócz tego polecam pomyśleć o boosterach testosteronu: Tribulus, Palma Sabałowa, ZMA, DAA. Bezpiecznie i naturalnie podbijają stężenie tego hormonu co również powinno pomóc
...
Napisał(a)
A jak wygląda twoja aktywność fizyczna ćwiczysz coś prócz pilot tv Fajeczki kurzysz?Co z spaniem? Masturbacje uprawiasz ????
...
Napisał(a)
Ja bym do zma dodał jeszcze korzenia pokrzywy
Działa naprawdę dobrze.. Z suplementów na erekcję wspomniany viamen też powinien pomóc.
Działa naprawdę dobrze.. Z suplementów na erekcję wspomniany viamen też powinien pomóc.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!