...
Napisał(a)
Można lecieć cały czas? Jaki będzie miało wpływ na zdrowie zarówno pozytywny/negatywny?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
tak, może wpływać na poziom pompy mięśniowej na treningu. niektore osoby stosuja typowo jako pre-workout
Jak czytam o takich dawkach to zastanawiam się po co wyszły tabsy 60 czy 80 np virtalista ?
mysle, ze jak konar jest juz mocno spróchniały to tutaj dawka będzie potrzebna większa, aby mozna bylo postawic maszt
Przy osobach zdrowych (pod katem unaczynienia prącia) minimalne dawki powinny juz robić fajną robotę rzędu 5 mg nawet
co do wykorzystania jako profilaktyka dla prostaty, to troche dzialanie, jak lek przeciwbolowy. Ogranicza efekty negatywne przerostu, jednak nie ma wplywu jako tako na poprawe rozmiaru, snau zapalnego itd. Wplyw ajedynie na unaczynienie, rozluzneinie miensiowki w okolicy miesni dna miednicy, glebokich, porzez co osoby majace problem z rozrostem prostety czuja ulge
Jak czytam o takich dawkach to zastanawiam się po co wyszły tabsy 60 czy 80 np virtalista ?
mysle, ze jak konar jest juz mocno spróchniały to tutaj dawka będzie potrzebna większa, aby mozna bylo postawic maszt

Przy osobach zdrowych (pod katem unaczynienia prącia) minimalne dawki powinny juz robić fajną robotę rzędu 5 mg nawet
co do wykorzystania jako profilaktyka dla prostaty, to troche dzialanie, jak lek przeciwbolowy. Ogranicza efekty negatywne przerostu, jednak nie ma wplywu jako tako na poprawe rozmiaru, snau zapalnego itd. Wplyw ajedynie na unaczynienie, rozluzneinie miensiowki w okolicy miesni dna miednicy, glebokich, porzez co osoby majace problem z rozrostem prostety czuja ulge
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Pytanie nie brzmiało jak często z tylko jaki będzie miało wpływ na zdrowie.
...
Napisał(a)
Dokaldnie ale na libido też fajnie działa
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Chyba powinno też delikatne obniżyc ciśnienie krwii?? Dla większości to też będzie zapewne pozytywne działanie.
...
Napisał(a)
Ja znowu czytałem też coś o nerkach, że dobry wpływ, ale nie wiem czy to sprawdzone. Niemniej widzę po Waszych wypowiedziach, że ogółem taka suplementacja jak najbardziej na plus.
...
Napisał(a)
Profilaktycznie 5mg e2d wystarczy i leć ile zapasy pozwolą ;)
S ex
A lkohol
A naboliki
...
Napisał(a)
LevelPlProfilaktycznie 5mg e2d wystarczy i leć ile zapasy pozwolą ;)
A wolno tez tak leciec na odbloku? Aktualnie nie biore juz hcg tylko Clomid, z byle jakiego libida bym byl zadowolony :D
...
Napisał(a)
Możesz, możesz i więcej ;) a na libido nie ma pływu żadnego tadalafil tylko ma wpływ na wzwód ;)
S ex
A lkohol
A naboliki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!