Obecnie stosuje od tygodnia Wasze mono MC po 4 tabsy dziennie(5gram kretki), do tego planuje kupic Olimp AAKG EXTREME 300 kaps i mysle nad xplod power ;) Co myslicie o takim mixie? Moze jakies male zmiany ?
...
Napisał(a)
Hello!
Obecnie stosuje od tygodnia Wasze mono MC po 4 tabsy dziennie(5gram kretki), do tego planuje kupic Olimp AAKG EXTREME 300 kaps i mysle nad xplod power ;) Co myslicie o takim mixie? Moze jakies male zmiany ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
ale kreatyny bierzemy 10g a nie 5, a co to xplod power to nie wiem co to za wynalazek takie cos nie istnieje, aakg to bym uzywal po zakonczeniu cyklu kreatynowego
Zmieniony przez - Chris-Man w dniu 2012-01-31 17:25:53
Zmieniony przez - Chris-Man w dniu 2012-01-31 17:25:53
...
Napisał(a)
kreatyny mono calkowicie starczy 5 g dziennie
AAKG Extreme przed treningami polece
3cieg produktu rowniez nie kojarze ...
AAKG Extreme przed treningami polece
3cieg produktu rowniez nie kojarze ...
...
Napisał(a)
OLIMP CREATINE XPLODE 500g
https://sklep.sfd.pl/Olimp_Creatine_Xplode-opis3554.html
O to mi chodzi;)
https://sklep.sfd.pl/Olimp_Creatine_Xplode-opis3554.html
O to mi chodzi;)
...
Napisał(a)
aaaaaaaa faktycznie z tym dawkowanie kreatyny, dawno nie bralem i mi sie pokielbasilo :)
a jeszcze, lepiej przed czy po silowni ja brac?
a jeszcze, lepiej przed czy po silowni ja brac?
...
Napisał(a)
skoro przyjmujesz Creatine Xplode - wypilbym porcje przed treningiem (ew n ze wzgledu na smak ) - najlepiej polaczyc w oby przypadkach z BCAA Xplode
a mono 3-4 kapsy (tak wiem lacznie to przesada ale mono jest tak tanie ze mozna sprobowac nieco wiekszej dawki) PO treningu
a mono 3-4 kapsy (tak wiem lacznie to przesada ale mono jest tak tanie ze mozna sprobowac nieco wiekszej dawki) PO treningu
Poprzedni temat
Dlaczego suplementy kreatynowe nie są tylko dla kulturystów?
Następny temat
DROGA NA OLIMP - wyniki roczne
Polecane artykuły