Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
28
czesc :) chcialam sie spytac czy cwiczyliscie kiedys przy kasetach Tamilee Webb i co o nich sądzicie.chodzi mi o serie "I want those...". w poprzednich numerach Shape'a byly juz cwiczenia na brzuch, posladki i ramiona. cwiczylam i w sumie efekty jakotakie są ale mogloby byc lepiej. chcialam sie spytac tez jak moge rozumiec te cwiczenia tzn czy jako np aerobik czy pseudo silowe? moze to zalezy od tętna jakie mam podczas tych cwiczen?
Bede mega wdzieczna za odpowiedz :)
Szacuny
117
Napisanych postów
21032
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
208598
cwiczylam i w sumie efekty jakotakie są ale mogloby byc lepiej.
zalezy czego sie spodziewalas...jezeli cudow, lub efektow na miare autorki tych cwiczen, to...powiedzmy ze to bardziej skomplikowana sprawa jezeli uwazasz, ze efekty nie byly optymalne, cos bylo widac (jakas poprawa), ale to jeszcze nie to - pomysl, czy cala reszta 'otoczki treningowej' byla ok
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
28
dzieki za odpowiedz :) co do Tamilee to tez uwazam ze lepsze to niz nic, ale nie jest tak ze tylko to cwicze. raczej leniwa nie jestem :) staram sie cwiczyc 2-3 razy w domu z obciazeniem i mozliwie jak najczesciej jezdzic na rowerze, biegac i plywac. fakt faktem ze z dieta nie zawsze mi sie uklada, ale staram sie jak moge i raczej sie kontroluje :) co do cudow to ich nie oczekuje :) z doswiadczenia wiem ze nie wszystko przychodzi łatwo.
Jezeli chodzi o cwicznie przy kasetach to kiedys myslalam ze to raczej sensu nie ma, ze wiecej tam wymachiwania rekami i nogami niz prawdziwego treningu. chociaz przy Tamilee nawet fajnie mi sie cwiczy, tylko ze na dluzsza mete mozna sie znudzic, bo ciagle to samo...rutyna a to zabija zapal do cwiczen :/
Dzieki wielkie za komentarze :)
Zmieniony przez - Kateanna w dniu 2005-09-14 11:03:51
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wziąwszy pod uwagę iż kontynuowanie takiego samego treningu bez żadnych modyfikacji przez okres dłuższy niż około 6 tygodni traci sens kasety nie na długo sie tak czy inaczej przydają ...
Szacuny
4877
Napisanych postów
21619
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
93517
ale jezeli prawie wszystkie cwiczenia sa robione z obciazeniem to chyba dobrze? ja po godzinie takich cwiczen padam oporcz tego rowerek i jak dla mnie to najlepszy jak narazie wybor bo na silownie raczej narazie sie nie wybiore a zawsze te kalorie sie spali