Szacuny
9
Napisanych postów
2368
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
14133
Bardzo dziękuję za gratulacje No cóż, nie będę tu skromny - należało mi się, jakby się nie należało, to bym na pewno nie podchodził do egzaminu. Zależy mi na promocji tradycyjnych sztuk walk, ale z nowoczesnym podejściem, czyli ze sportem, walką i filozofią - nie dla kasy, tylko dlatego, dla przyjemności, bo mam z tego wielką satysfakcję. Znowu nieskromnie powiem, że wiele zrobiłem dla TSD, ale wiele poświęciłem. Teraz mam w głowię pewien projekt, który już staram się zrealizować, jak się uda, na pewno tu napiszę. Zdradzę tylko, że jeśli uda mi się, to wprowadzić w życie, to może być wielką szansą na rozwój SW (nie tylko TSD i nie tylko w PL).
Szacuny
6
Napisanych postów
1057
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
14447
W rybniku jest feniks arte. Trener Rafał Poleszak IV Dan. Chłopaki ogólnie z pojęciem.
Nawiasem mówiac jego zawodnik został mistrzem polski w Muay Thaj nie startując nigdy wczesniej w MT (R.Kubiak). Miał też powołanie do kadry na ME Muay Thaj, skąd przywiózł brąz.. po za tym zawodnicy są widywani na większości zawodów gdzie niejednokrotnie zdobywają medale.