Witam... znow prosba od kumpla bez neta ;) a wiec kolega ma 20 lat staz 2 lata (z sporymi przerwami) i ostatnio chcial zabrac sie za spalenie kilku kg, przebytych cykli redukcyjnych niemial zadnych to bedzie jego pierwszy spalacz oczywiscie dietka jest mniej wegli nie -500kcal niewiem dokladnie areoby i trening silowy. Chodzi o to ze waga schodzila ale idzie coraz wolniej... chodzi o spalacz w granicy 80 zl.... srodki finansowe male ale moze cos poradzicie z gory thx.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
korekta diety na poczatek!!!
do aktulnej wagi
ze spalaczy clenbutrexin na start
wiecjej by mozna dordzić na podstwie ankiety dzialu
do aktulnej wagi
ze spalaczy clenbutrexin na start
wiecjej by mozna dordzić na podstwie ankiety dzialu
...
Napisał(a)
co do ankiety dokladnie to dupa bo niewiem nic (wyniki silowe , waga wzrost poprostu nieznam niepytalem zreszta moj blad )a dietka to wiem ze na poaczatku mial bilans na 0 i potem schodzi schodzil az z szedl do -500 (chlopak lubi pojejsc) moglbys wytypowac kilka prodoktow jako iz bedzie to zakupywane w sklepie i moga akorat tego niemiec jakis plan b i c ;) i thx
...
Napisał(a)
w sumie to jak chce najtaniej to chyba Tussipect z Herbapolu sie nada (zawiera 15 mg efedryny/tab) opakowanie kosztuje około 6.50 Tylko ze jest na recepte ale mój kolega jakos kupił w aptece bez recepty (ładnie poprosił i powiedział że to na redukcje i za szczerosc dostał ;)) Co do ceny to w granicach 65/70 zł za cykl redukcyjny
Trenuj z głową, wtedy mięśnie więcej mogą!!
...
Napisał(a)
hehe thx Giniasss ale nie.... cos co mozna kupic w sklepie z suplementami polecisz ?? ;)
...
Napisał(a)
hmm w sumi to dobre opinie zbiera Scorch firmy MAN ale 80 zł to za mało.. Ja ja bym robił redukcje to właśnie w to bym zainwestował.. A w ogóle to może niech kolega pije mocną kawe do tego wszystkiego to może i waga zacznie spadać szybciej w dół.
...
Napisał(a)
aha i jakby kolega wpadł na pomysł zakupu karnityny czu hmb na zrzucenie kilosów to raczej bedzie to niewypał
...
Napisał(a)
clenburexin
body fire
fire fit
itp
body fire
fire fit
itp

Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
clenburexin, thermo speed, super cuts3, jak nie brał wcześniej żadnych to któryś z tych na początek bym polecał
żeby rosnąć to trza umić;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!