Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Tania siłownia w krakowie- student

temat działu:

Informator MAŁOPOLSKI

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 13660

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 287 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2468
Witam. Poszukuje taniej siłowni, moze być karnet studencki lub ograniczona liczba wejsc min. 8 lub czas wejscia np. do 15.

Znalazłem po 70zł, ale nie stac mnie na taka. Jest jakas w okolicach 50zł/miesiac? Chcemy sie zapisać w 3 osoby, moze to da jakas znizke.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6313 Napisanych postów 78025 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766950
Szukając odpowiedniej siłowni dla siebie, zwróćmy uwagę nie tylko na cenę karnetu, ale także na to, czym dysponuje dana siłownia. Zazwyczaj te tańsze mają ograniczone możliwości, dlatego warto zastanowić się nad kilkoma propozycjami.

Warto, aby zwrócić uwagę na to, czy na danej siłowni są szafki, w których możemy zostawić nasze odzienie, w którym przyszliśmy, by nie targać tego na salę treningową, wielkim plusem siłowni jest obecność prysznica, zawsze po treningu można się wykąpać i poczuć świeżo. Ponadto zwróćmy uwagę, czy na siłowni są wolne ciężary, często jest tak, że dostęp jest tylko do maszyn, które nie zawsze są dobrej jakości. Warto, aby na stali treningowej znajdował się również stojak do robienia przysiadów, co ułatwi nam ich wykonanie, ale także pozwolić urozmaicić trening. Dobrze byłoby, gdyby była również klimatyzacja, wiadomo, że im więcej ludzi, tym atmosfera się zagęszcza i jest bardzo ciepło, klimatyzacja ułatwiłaby dostęp chłodniejszego powietrza.

W Krakowie jest sporo siłowni, wiele zależy od lokalizacji, która Ci pasuje, warto poszukać na takich stronach jak www.groupon.pl, gdyż często strona ta posiada zniżki do różnych siłowni w mieście. Warto również mieć ze sobą legitymację czy to szkolną, czy studencką, zawsze to umożliwi nam kolejną zniżkę. Zanim zakupimy karnet, warto rozejrzeć się, czym siłownia dysponuje na ich stronie internetowej, to ułatwi nam dokonanie wyboru.

Moderator działu Odżywianie

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14751 Napisanych postów 53558 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402482
Ul. Majora 12A 55zł za 10 wejsc. 10 wejsc do 15 chyba jest jeszcze troszke taniej

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 287 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2468
Jakuba Majora?

Edit:
No mam, znalazłem. Ta na majora blisko, ale ciut mała. Wydaje mi sie ze moze byc tłok. A na ugorek mam za daleko.

Sa jeszcze jakies?

Zmieniony przez - Komisowy w dniu 2013-10-12 10:01:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 14751 Napisanych postów 53558 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402482
Na Majora nie jest zle, w godzinach do 15 ruch jest naprawde maly, wieczorami bywa wiekszy ale idzie sie z wszystkim zmiescic bez problemu. Nie wime jak na ugorku bo tam bylem tylko ogladnac jak tam jest z tym, ze ugorek mnie nie przekonal.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11764
O mam pytanie o Majora - czy jest tam stojak do przysiadow???? nie widac na zdjeciach..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Tak sa stojaki do siadów, są dosyć solidne. Ogolnie silownia ma swoje plusy i minusy. Sprzet firmy HES dosyc leciwy, podniszczony, ale mi to np nie przeszkadza. Hantle gdzies od 2kg do 50 kilka kg, Dwa gryfy olimpijskie (troche juz wysluzone, troche pogiete), dwa krótsze olimpijskie, dwa lamane, jeden krotki. Dwie lawki, 3 lawki regulowane, kilka maszyn typu prasa do nog, smith, modlitewniki, hack siady, brama, wyciag gorny, dolny, maszyna na przywodziciele i odwodziciele, lydki, plecy, dwa rowery, dwie bierznie to chyba wszystko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 144 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4301
Mam do sprzedania karnet za 450zł na 9 miesiecy ( 50zl /miesiac) siłownia CSiR Kwadrat. Karnet Open wazny do konca czerwca. Moge miec wiecej takich karnetów jak bedzie potrzeba.

Zmieniony przez - mz_89 w dniu 2013-10-13 15:14:28
1

youtube.com/user/zmarek89

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ale ja nie chce na umowe

a i czy jest tez moze "gryf do młotkow"?

Zmieniony przez - Komisowy w dniu 2013-10-13 16:28:56
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 144 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4301
to nie jest na umowe, zwykły karnet open ważny do konca czerwca.

Zmieniony przez - mz_89 w dniu 2013-10-13 17:10:09

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wiem, ale mowilem do mz_89 bo on wspomniał o umowie.

Jeszcze wazna rzecz sa tam jakies szafki?

Zmieniony przez - Komisowy w dniu 2013-10-13 17:26:34
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Sa normalnie, szafki prysznice, siłownia jest nowa, zreszta można w necie znaleść strone, czy nawet profil na fb, a karnet mam bo wygrałem.

Zmieniony przez - mz_89 w dniu 2013-10-13 18:10:26

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Szukam siłowni (kraków)

Następny temat

Kurs instruktora u Piotra Głuchwskiego ECS

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły