Mieszkancy Tarnowa wpisywac sie!;D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam. Dawno mnie tu nie było ;) jak myslicie? była by mozliwosc znalezienia pracy jakoś od połowy maja, (ze wzgledu na matury dopiero wtedy;) ) w którymś ze sklepów sportowych/ z odżywkami ? moge powiedziec ze wiedze teoretyczna na temat odżywek i treningów mam nie małą :) a chciałem sie tak tylko zorientowac bo wiem ze z praca to teraz bardzo cieżko :)
...
Napisał(a)
Jest tu jakis moderator, ktory np. moglby przykleic temat o Tarnowie, w ktorym spisane bylby tarnowskie silownie i fight club'y?
...
Napisał(a)
Czasem zdarza mi sie spedzac weekend w Tarnowie. Nie znam dobrze miasta - czytaj nie znam tarnowskich silowni. Jedyna do ktorej chodzilem to "Forma". Czy poza w/w sa jeszcze w Tarnowie silownie o podobnej (albo i lepszej) klasie? Bo w Formie sprzet nowy, czysto, towarzystwo OK. No moze tylko czasem malo miejsca.
... cel nie uświęca środków. Ponieważ nie istnieje cel, istnieją jedynie środki....
...
Napisał(a)
Ja jestem z Tarnowa :D Co do siłowni to są przynajmniej 3 konkretne. Wspomniana wyżej Forma dla burżujów :), siłownia na Tarnovi gdzie jest najwięcej koksów :P i trzecia to siłownia PowerLife na ul. Hanny Marusarz. Do której sam uczęszczam. Średniej wielkości siłka ale za to sprzęt bardzo dobry. No i raczej spokojnie chociarz ostatnio dużo małolatów.
Pozdro Tarnowianie
Pozdro Tarnowianie
...
Napisał(a)
Sredniej wielkości ... to znaczy ? A moze inaczej: wieksza/mniejsza niz sala do cwiczen w Formie? W tzw. - jako to nazwales - klubie dla burzujow
.

... cel nie uświęca środków. Ponieważ nie istnieje cel, istnieją jedynie środki....
...
Napisał(a)
Dla burżujów to moja nazwa a to z tego względu, że cena karnetu miesięcznego to 100 zł
również dlatego, że "pokazowo" trenują tam od czasu do czasu nasi żużlowcy. Ogólnie ciężke jest tam trafić jak jest mało ludzi a jak wiadomo przy większej ilości osób trzeba czekać w kolejce do urządzeń. Jeżeli chodzi o siłke na Marusarz to wielkościowo wg mnie jest podobna. Ciężko tak porównać ze względu różny kształt pomieszczeń. No i cena to 60 zł za miesiąc więc dużo lepiej
Zmieniony przez - FarciarzG w dniu 2008-03-26 09:11:32

Zmieniony przez - FarciarzG w dniu 2008-03-26 09:11:32
...
Napisał(a)
WITAM!
Zapraszam tarnowskich sportowców do sklepu TASMAN. otwieramy 5 kwietnia (sobota) o 10. w asortymencie wszystko (może nie od razu ;) co dotyczy siłowni, fitness, sztuk i sportów walki.Pozdrówki
Zapraszam tarnowskich sportowców do sklepu TASMAN. otwieramy 5 kwietnia (sobota) o 10. w asortymencie wszystko (może nie od razu ;) co dotyczy siłowni, fitness, sztuk i sportów walki.Pozdrówki
...
Napisał(a)
Dzieki za info. Z ciekawosci wybiore sie przy okazji na Marusarzowny. Mam tylko nadzieje, ze (pomijajac mlodziez) sprzet jest w odpowiednim stanie
W Formie 100/miesiac? A pojedynczy "wjazd" 15
Nie warto byc detalista
Zwlaszcza ze Tony juz tam nie cwiczy 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
SW dla dziewczyny w krakowie
Następny temat