Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Tarnow

temat działu:

Informator MAŁOPOLSKI

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 27890

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 159 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6270
Mieszkancy Tarnowa wpisywac sie!;D
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 159 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6270
Witam. Dawno mnie tu nie było ;) jak myslicie? była by mozliwosc znalezienia pracy jakoś od połowy maja, (ze wzgledu na matury dopiero wtedy;) ) w którymś ze sklepów sportowych/ z odżywkami ? moge powiedziec ze wiedze teoretyczna na temat odżywek i treningów mam nie małą :) a chciałem sie tak tylko zorientowac bo wiem ze z praca to teraz bardzo cieżko :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 24 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3522
Jest tu jakis moderator, ktory np. moglby przykleic temat o Tarnowie, w ktorym spisane bylby tarnowskie silownie i fight club'y?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 198 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4270
drugi jestem,coś niezawiele z Tarnowa jest ludziska
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 414 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 2701
3

STERYDALL
"Mięśni nigdy za dużo"
Specnaz"Quatro"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 81 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 1619
Czasem zdarza mi sie spedzac weekend w Tarnowie. Nie znam dobrze miasta - czytaj nie znam tarnowskich silowni. Jedyna do ktorej chodzilem to "Forma". Czy poza w/w sa jeszcze w Tarnowie silownie o podobnej (albo i lepszej) klasie? Bo w Formie sprzet nowy, czysto, towarzystwo OK. No moze tylko czasem malo miejsca.

... cel nie uświęca środków. Ponieważ nie istnieje cel, istnieją jedynie środki....

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 1945
Ja jestem z Tarnowa :D Co do siłowni to są przynajmniej 3 konkretne. Wspomniana wyżej Forma dla burżujów :), siłownia na Tarnovi gdzie jest najwięcej koksów :P i trzecia to siłownia PowerLife na ul. Hanny Marusarz. Do której sam uczęszczam. Średniej wielkości siłka ale za to sprzęt bardzo dobry. No i raczej spokojnie chociarz ostatnio dużo małolatów.
Pozdro Tarnowianie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Sredniej wielkości ... to znaczy ? A moze inaczej: wieksza/mniejsza niz sala do cwiczen w Formie? W tzw. - jako to nazwales - klubie dla burzujow .

... cel nie uświęca środków. Ponieważ nie istnieje cel, istnieją jedynie środki....

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 1945
Dla burżujów to moja nazwa a to z tego względu, że cena karnetu miesięcznego to 100 zł również dlatego, że "pokazowo" trenują tam od czasu do czasu nasi żużlowcy. Ogólnie ciężke jest tam trafić jak jest mało ludzi a jak wiadomo przy większej ilości osób trzeba czekać w kolejce do urządzeń. Jeżeli chodzi o siłke na Marusarz to wielkościowo wg mnie jest podobna. Ciężko tak porównać ze względu różny kształt pomieszczeń. No i cena to 60 zł za miesiąc więc dużo lepiej

Zmieniony przez - FarciarzG w dniu 2008-03-26 09:11:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 755
WITAM!
Zapraszam tarnowskich sportowców do sklepu TASMAN. otwieramy 5 kwietnia (sobota) o 10. w asortymencie wszystko (może nie od razu ;) co dotyczy siłowni, fitness, sztuk i sportów walki.Pozdrówki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 97 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13383
Na jakiej ulicy będzie ten sklep Tasman ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzieki za info. Z ciekawosci wybiore sie przy okazji na Marusarzowny. Mam tylko nadzieje, ze (pomijajac mlodziez) sprzet jest w odpowiednim stanie W Formie 100/miesiac? A pojedynczy "wjazd" 15 Nie warto byc detalista Zwlaszcza ze Tony juz tam nie cwiczy

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

SW dla dziewczyny w krakowie

Następny temat

as

Spalanie
Polecane artykuły