...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Na te ostatnie zdjęcie to mi monitora zabrakło:):):)
Powiem że też męczy mnie zrobienie tatuażu i jest to także na nodze, a dokładnie nad kostką. Fajnie jak by się temat rozwiną przez ludzi którzy posiadają taki tatuaż a i osób które mają jakieś zdanie na temat zdobienia w taki sposób ciała.
PZDR:)
Powiem że też męczy mnie zrobienie tatuażu i jest to także na nodze, a dokładnie nad kostką. Fajnie jak by się temat rozwiną przez ludzi którzy posiadają taki tatuaż a i osób które mają jakieś zdanie na temat zdobienia w taki sposób ciała.
PZDR:)
... ja tą częścią siły która zła pragnąc zawsze czyni dobro...
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Kurani bardzo fajny tatto jakoś nigdy mi się za bardzo nie podobały dziary na nodze ale ten co tym masz jest ok. Ile Cie kosztował taki wzorek ?? :)Bolało jak był robiony ??
...
Napisał(a)
dzieki neu9 ogolnie robilem u ziomka w domu ale profesjonalista z salonu;] 300 zl zeby nie sklamac mysle ze tano... byly miejsca ostro ********l.... ce na udzie spory bol, na zywo lepiej sie przedstawia . elos
...
Napisał(a)
Rzeczywiście ten tatuaż to już wieksze wyzwanie:) Skombinuj jakąś cyfre i pokaż detale.
PZDR
PZDR
... ja tą częścią siły która zła pragnąc zawsze czyni dobro...
...
Napisał(a)
ok spoko nie ma sprawy jutro sie postaram. juz strupki poschodzily wiec ladnie wyglada ;] ema
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!