Szacuny
1
Napisanych postów
102
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5978
Witam serdecznie :) mam takie pytanie mam zamiar wytatuować sobie na nodze Napis " Vide cul Fide " wielkosc liter około 3 cm na łydce, mniej wiecej taką czcionką jak na obrazku.
i mam pytanie ile mniej wiecej mogło by mnie to kosztować ? osoby które juz tatuowały sobie jakies napisy ittd pewnie będe miały jakies pojęcie na ten temat :) za każdą odpowiedz, dzięki.
Szacuny
2
Napisanych postów
379
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6147
zalezy gdzie bedziesz go sobie robil
jak w jakims dardzo dobrym studiu to chyba cos kolo 700 zl
a jak w troche gorszym to pwenie cos kolo 500
zalezy jeszcze czy w kolorze czy nie
kumpel robil sobie tatual na prawie cala lydke to zaplacil 100 zl
ale on robil u mojego znajomego to po kolezensku mial mala cene
najlepiej pochodz po studiach i sie popytaj
" Jestem z dzielnicy, tu szarych ludzi tłum.
Talenty jak diamenty, w obcych wbijamy ch**. "
Szacuny
1
Napisanych postów
102
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5978
88-0 no to ładnie :P myslałem ze takie cos nie jest az tak drogie :P miałem nadzieje ze cos koło 200, 250 zł wkońcu to nie jest aż taki duży napis , mam zamiar zrobic na prawej łydce
Szacuny
11
Napisanych postów
17173
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
110136
dokladnie to znaczy "viva fidel castro" to jest po gruzinsku a co to polacy swojego jezyka nie maja?chcesz cos dziarac nie umiesz tego napisac poprawnie,i nie rozumiesz tego jezyka,wiec daj sobie spokoj czlowieku bo pojedziesz kiedys w swiat i ktos ***nie ze smiechu,a juz chinskie znaki albo napisy po angielsku to porazka,ja mieszkam poza polska 11 lat i mam same dziary po polsku i to jest piekne, jak to tu mowia "cool" nikt nieczai co to znaczy, a jakies slogany wyswiechtane i oblatane jak stare ****y to smiech.
Szacuny
1
Napisanych postów
102
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5978
no to zapraszam znawców qqla7 i Jaruss'a chociażby do googli i niech sobie sprawdzą jak sie popawnie pisze a potem sie udzielajcie panowie ;) ... pewnie wyczytaliscie to z tematu jak juz tutaj jest na forum ... eh szkoda gadać ...
a tak wogóle to mało mnie interesuje że masz same dziary po polsku, skoro po polsku bardziej ci sie pdooba to ok, ja jednak zrobie to po swojemu. to że ty coś robisz w określony sposób nie daje ci jakiegos prawa nakazywania innym co mają robić .
a tutaj jeszcze fotka z tego samego salonu ...
heh pewnie też nie wiedział jak sie pisze ? i w studiu też pewnie nie wiedzieli ? ...