Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7741
witam
zamierzam sobie zrobić mój 1 tatuaż na ramieniu napewno coś z biomechaniki. Podoba mi się ten co o nim sądziecie i ile może taki kosztwać w studiu ?
Zmieniony przez - rifi123 w dniu 2011-10-12 17:35:46
Zmieniony przez - rifi123 w dniu 2011-10-12 17:36:13
Szacuny
157
Napisanych postów
10921
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
43675
Zastanawiając się czy tatuaż za X lat będzie miał rację bytu , nikt tatuaży by nie miał. Poza tym chyba jako dziadzia nie będzie latał po rejonie bez koszuli i spiny walił z biomechaniką na wierzchu . A na marginesie mi się nie podoba ani trochę , w ogóle jakoś biomechanika nie przypadła mi do gustu, a ten zamek dla mnie jest po prostu głupi. Cena 350 wzwyż .
Szacuny
3
Napisanych postów
11
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
33
nie wiem czy wygodnie chodzic z zamkiem w skurze. raczej polecam nie robic bo jak bedziesz robil barki i sie otworzy ten zamek, to co? bedzie ci bolalo, poza tym moze sie zanieczyscic miesieni i np gangrena i ci utno bark
Szacuny
44
Napisanych postów
4802
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37375
...po cyfrach w nickach i błędach w pisowni sądzę, że mogli nie zaczaić
do autora postu: tattoo, które wkleiłeś jest bardzo ciekawe, aczkolwiek pamiętaj, że dziarki to wciągająca pasja i żebyś się nie zdziwił, gdy kiedyś pewnego pięknego poranka obudzisz się już cały w odkrytych mięśniach zasuwanych na zamek błyskawiczny
Szacuny
17
Napisanych postów
2237
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
33857
haha pierwsze dwie wypowiedzi pozamiataly..... ten mi sie akorat nie podoba lecz styl takich tatuazy jest ok. Jak ktos ma w miare spore przedramie, to taka dziara na przedramieniu kozacko wyglada... jest gdzies temat z tatuazami, tam jest tego w hu* wiec mozesz popatrzec i poszukac innych opcji. pzdr
Szacuny
27
Napisanych postów
3554
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
49349
Sam chciałem kiedyś sobie uj**ać całę plecy biomechaniką ale wkoncu mi przeszło Cena zalezy od ilości sesji potrzebnych do zrobienia tattoo. Kolor jest droższy niz czarny. Z tego co pamietam (2-3 lata temu) to wtedy za 1 sesje mi powiedzieli 300pln. i mysle ze na taki tatuaż minimum 2 sesje zejdzie.
Ja bym na twoim miejscu jeszce przemyślał tą decyzję o takiej dziarze. ja gdybym wtedy miał kase od razu to bym miał teraz piekne plecy
3
- Panie doktorze nie pale, nie pije, nie cpam, nie koksuje, jak dlugo bede zyl?
- a Po co ?