Witam! Panowie mam do was takie pytanie jak to jest z dziarami na rozstępach? Można ją zrobić czy będą z tym jakieś problemy? Planowałem sobie zawsze zrobić na łapach, jednak mam łapy po głównie części wewnętrznej i od góry bicepsa, potargane jak by mnie ktoś w tym miejscu biczował i wygląda to okropnie, dlatego chciał bym zrobić za jakiś czas dziarę żeby chociaż częściowo przykryć te rozstępy(dziare już planowałem przed rozstępami);/ Rozstępy są już mniej więcej podgojone nie mają już koloru krwistego jak kilka miesięcy temu tylko są takie perłowate, nie są one głębokie:) Nie powiększają się i nowe nie pojawiają się w tym miejscu (stosuję krem Fissan i Oliwkę) Inne maści typu Mustela czy maść mocznikowa nie pomagały wcale;/ No więc jak to Panowie, będzie kłopot zrobić na tych rozstępach tą dziarę? oczywiście robił bym to w jakimś porządnym studio i u kolesia który się naprawdę na tym zna, aa nie u ciul wie kogo:)
Dziarka była by coś na wzór jak u kolesia na zdjęciu poniżej i wchodziła by również na część wewnętrzną łapy żeby choć częściowo przykryć rozstępy:) Z góry dzięki wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam:)