...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Najlepiej jakbyś poszedł do studia i z kolesiem ugadał czy da sie i jak by to wyglądało. Tak mój kolega zrobił miał cos podobnego do Twojego tattoo i wyszlo całkiem niezle ;)
...
Napisał(a)
wiesz co bylem juz z tym i chcialem zeby mi narysowali pisakiem mniej wiecej jak to by moglo wygladac ale powiedzieli ze zrobia mi to dopiero wtedy jak dam kase i bede robil ten tatuaz bo inaczej moge isc do innego studia a ja nie chce pochopnie podejmywac decyzji.
...
Napisał(a)
No to moze sprobuj w innym studio i moze tam sie zgodza. Jesli bedzie identyczna sytuacja to chyba pozoistanie Ci zeby zaplacic choc jakas zaliczke i niech robia tyle wzorów az ci sie ktorys spodoba :) pzdr/
...
Napisał(a)
Rozumiem. Mam ten sam problem ale na plecach, chodziłem po studiach i mówią ze trzeba go poprostu zakryć innym większym tatuażem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!