Szacuny
13
Napisanych postów
526
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6494
graham to nie razowiec, 90% razowcow na rynku to tez ne sa razowce ...
razowiec musi byc kwaskowy w smaku, tylko, ze ta kwaskowosc musi uzyskac w taki sposob, ze sie go robi na bazie tzw. zakwasu a nie na skutek dodania do niego chemikaliow ...
jesli chleb kosztuje mniej niz 6 PLN za bochenek ok. 0,7 kg to nie ma szans na razowiec ...
Szacuny
0
Napisanych postów
108
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5065
A co powiecie o chlebie razowym firmy Schulstad? Głównie chodzi mi o to czy skład jest ok ? Czy lepiej może jakiś inny kupować bo naprawdę ciężko teraz o dobry razowy chleb...
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
musiałbym widzeć skład dokładny pewnie jest lepszy od niejednego razowca ze sklepu ale po pierwsze kupe kosztuje po 2 jak chleb normalnie schnie po 3 dniach to zobacz ile ten Schulstad ma terminu ważności i pomyśl co tam musi być dodane
poszukaj dobrej piekarni i tam się zaopatruj nie wierzę że nie ma takiej