Szacuny
11150
Napisanych postów
51601
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dzięki. Aha jeszcze jedna dosyć ważna sprawa. Wczoraj kupiłem nowy numer "KiF". W jednym ze swoich artykułów odnośnie diety podłeś że 150g. cycków można zamięnić na 90g. schabu wieprzowego. Według mnie to będzie mniej białka ale więcej tłuszczu, czy chodzi właśnie o ten tłuszcz, żeby to nie było go zbyt dużo (dlatego 90g. a nie około 150g.)? Dobrze kumam?
Jeszcze w sprawie białka, które lepsze SYSTEM PROTEIN 80 czy PROVIT 85. Które ma lepszy skład?
ROPUCH
Zmieniony przez - ropuch w dniu 2003-02-05 11:52:21
Szacuny
48
Napisanych postów
3393
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15438
Podałem przyblizone zamienniki kaloryczne, które oczywiście będą różnic się nieznacznie podażą białek i tłuszczów, jednak nie ma to większego znaczenia.
Szacuny
48
Napisanych postów
3393
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15438
Możesz jak najbardziej zjeść schab, pod niektórymi względami przewyższa on zdecydowanie piersi z kurczaka. Oczywiście nie mówimy tutaj o panierowanym schabowym :)
Szacuny
11150
Napisanych postów
51601
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć Darku! Tak sobie siedzę i myślę, jak zmienia się waga mięsa w trakcie obróbki (smażenie, gotowanie) wzrasta czy maleje? Chodzi głównie o cycki i schab? Dzięki. Pozdrawiam.