Cześć dobrzy ludzie :) Czy ktoś może podzielić się opinią nt terapii chrząstki kolanowej zastrzykiem z polinukleotydów (konkretnie produkt Condrotide)? Zastanawiam się nad jej efektywnością, może ktoś miał styczność z tym produktem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z czym masz dokładnie problem , jakie badania były przeprowadzone , jakie masz objawy ?
1
...
Napisał(a)
Dzięki za chęć pomocy :)
Mąż ma nawracające problemy z kolanem. Boli go przy ruchu i trudno jest klękać na nim. Nosił różne opaski na kolana ale to minimalnie pomaga.
Na USG wyszły ubytki w chrząstce. Myślimy o porządnej terapii, żeby naprawić kolano póki można, stąd pytanie o te nowoczesne metody.
Zmieniony przez - AlicjaK62 w dniu 2018-09-20 11:23:07
Mąż ma nawracające problemy z kolanem. Boli go przy ruchu i trudno jest klękać na nim. Nosił różne opaski na kolana ale to minimalnie pomaga.
Na USG wyszły ubytki w chrząstce. Myślimy o porządnej terapii, żeby naprawić kolano póki można, stąd pytanie o te nowoczesne metody.
Zmieniony przez - AlicjaK62 w dniu 2018-09-20 11:23:07
...
Napisał(a)
AlicjaK62
przede wszystkim dobry fizjoterapeuta / osteopata
...
Napisał(a)
Z całym szacunkiem, ale z tym środkiem to Twój własny pomysł? Ubytki w chrząstce wraz z wiekiem są czymś normalnym i często ich leczeni mija się z celem. A powód bólu może być zupełnie inny.
...
Napisał(a)
Kto pyta nie błądzi i dlatego tu pytam, licząc na porady specjalistów. Trafiłam na ulotkę tego produktu i się zainteresowałam.
...
Napisał(a)
AlicjaK62Kto pyta nie błądzi i dlatego tu pytam, licząc na porady specjalistów. Trafiłam na ulotkę tego produktu i się zainteresowałam.
wiadomo jak to na ulotkach i tyczy się wszystkiego podobnie choćby supli
1
...
Napisał(a)
Błądzisz właśnie
Leczenie tego typu zaburzeń jest na tyle skomplikowane, ze nnektórzy specjaliści sami nie zawsze rozumieją co robią. Przeciętny śmiertelnik nie ma większych szans :)

...
Napisał(a)
No cóż, wolę pobłądzić, niż tkwić w niewiedzy :) Spytam innego lekarza o drugą opinię i dam znać, gdyby ktoś był zainteresowany.
...
Napisał(a)
Nie ma co się dziwić że pacjent szuka różnych informacji jak sobie może pomóc , inna sprawa ze trafi wówczas na pełno tych mało wartościowych.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!