Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
28
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1454
Witam. Borykam się z niskim poziomie teścia, z badań wynika 230(200-800 norma), reszta morfologia itp itd w normie.
Urolog przepisał mi omnadren 250mg co 3tyg. Po około 3mc teść wzrósł do około 300, a sam poczułem znaczą różnicę w komforcie życia.
Chciałem kontynuować, jednak, lekarz zaleca odblok i koniec bicia.
Chciałbym kontynuować na Enanthanie, bo do niego mam dostęp.
I chciałbym zapytać Was o dawkowanie, przy jednoczesnym podbiciu poziomu testosteronu zbliżonej do górnej granicy normy.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie.
Szacuny
1
Napisanych postów
28
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1454
Zgadzam się z Wami, tym bardziej że czułem różnicę. Jaką dawkę polecacie na podbicie do wysokiej normy? Wiadomo że narazie przyjmę jakaś bezpieczna później jak będzie niewielka poprawa to skoryguje dawki. Wiek 32 Wzrost 183cm Waga 98kg
Szacuny
209
Napisanych postów
2106
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
33665
Luki52
Witam. Borykam się z niskim poziomie teścia, z badań wynika 230(200-800 norma), reszta morfologia itp itd w normie.
Urolog przepisał mi omnadren 250mg co 3tyg. Po około 3mc teść wzrósł do około 300, a sam poczułem znaczą różnicę w komforcie życia.
Chciałem kontynuować, jednak, lekarz zaleca odblok i koniec bicia.
Chciałbym kontynuować na Enanthanie, bo do niego mam dostęp.
I chciałbym zapytać Was o dawkowanie, przy jednoczesnym podbiciu poziomu testosteronu zbliżonej do górnej granicy normy.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie.
Ja posłuchałbym lekarza. Jeszcze zdążysz bić testo do końca życia. Jeśli będziesz pod opieką lekarza to będziesz jednocześnie miał dostęp do apteki i stosownych badań. Zminimalizujesz skutki uboczne. Tymczasem lekarz zapewne chciał podbić Ci testosteron, aby zobaczyć, czy faktycznie jego niedobór jest Twoim problemem. Gdy okazało się, że tak (choć większość znafcuf/hejterów/dilerów uważa, że iniekcja raz na 3 tyg. jest bez sensu i powinieneś czuć się fatalnie) - lekarz proponuje odstawić, aby "zrestartować" Twoją naturalną produkcję. Jest szansa, że jajka ruszą. Jeśli tak się stanie - obędziesz się bez kłucia przy zachowaniu lepszego komfortu życia. Brakuje Ci niewiele. Naturalny poziom to 230, a już przy 300 było OK (tu znafcy/hejterzy/dilerzy Ci wytłumaczą, iż przy 300 nie masz prawa czuć się dobrze). Jeśli organizm nie zatrybi - pewnie HCG lub clom i dopiero jeśli lekarz uzna jajka 32-latka za stracone - wówczas dostaniesz omnadren do końca życia.
Szacuny
1
Napisanych postów
28
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1454
W pewnym stopniu masz racje, bo to rzeczywiście "delikatne" utrudnienie bić teścia do końca życia, lekarz pewnie chce najpierw wypróbować wszystkie sposoby które zna żeby to nie było konieczne, jednak, od długiego już czasu, odczuwam spory dyskomfort w życiu codziennym, szczególnie libido,(małżonka już myśli ze jakąś kochanice mam heh ) myślałem ze z wiekiem to norma, ale jednak, widząc ze inni tryskają energią, maja więcej siły na co dzień, postanowiłem jednak spróbować terapii teściem i to był strzał w dziesiątkę. Nie powielając tego co pisałem wcześniej, różnica duża a poziom teścia podniósł się nie aż tak znowu dużo, wiec spodziewam sie jeszcze lepszych efektów przy górnaj granicy normy.
Szacuny
1
Napisanych postów
28
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1454
1. WIEK: 32 2. WAGA:95 3. WZROST:183cm 4. WYMIARY: -biceps: -klatka: -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 1rok 6. DIETA: raczej staram się omijać produkty przetwarzane, ale nie dbam o dietę nie wiadomo jak bardzo. -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Omnadren, 250mg co 3 tyg 2 opakowania 8. TRENING: Brak 9. CEL CYKLU: Podnieść poziom testosteronu 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Tycie 13. STAN ZDROWIA: B.db. 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Łysienia, na dobrą sprawę już jestem łysy jak kolano ;) 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata:110kg (jakieś 8lat temu) -martwy ciąg: -przysiad: