Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
48
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
759
Siema wszystkim :D
Jestem w drugim tyg bicia testa blend 300mg/ml i teraz nasuwa mi się taka rozkmina, czy warto dorzucić teraz dodatkowy środek np w postaci boldenonu? Chce wykorzystać środki które posiadam prócz bolda mam dwa flakony nandro deki ale jakoś nie mam do deki przekonania nie wiem czemu. co wy na to? Lecę 3cykl dwa wcześniejsze leciałem oral i teraz dopiero się śmieje czemu odrazu nie leciałem inj. Jeśli macie jakieś inne propozycje to mile widziane zawsze mogę dokupić soki w ewentualności.
Testa bije co 3dzien 1ml
(+-600mg w tyg)
Tutaj macie skład tego teścia.
40 mg testosteronu propionianu
75 mg testosteronu fenylopropionianu
75 mg testosteronu izokapronianu
110 mg testosteronu dekanonianu
Zmieniony przez - Cubensis88 w dniu 2021-10-30 16:48:07
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Możesz użyć tej DECA i do tego boldenone jako antyestrogenowy środek zamiast IA tylko dokup cabaser na przyszłe skutki uboczne od prolaktyny i powinno być git
Szacuny
1
Napisanych postów
48
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
759
Masa masa i jeszcze raz masa. Chce przyj**ac bo mam problemy z naturalnym budowaniem masy mięśniowej. Jestem w 3tyg testa blend tygodniowo wychodzi 500mg podzielone na 250mg bite co 3dzien. Jak dla mnie bez szału prócz znacznej poprawy sylwetki i przyjeebania na sile
Szacuny
1
Napisanych postów
48
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
759
Rozmyślając parę schematów doszedłem do faktu że chce zmienić krótkie estry na długie , właśnie kończę
4tyg stosowania testa blend iniekcje były co 3dzien w dawce 1ml /300mg
Teraz chce uderzać enan więc jak byście mogli mi pomóc odpowiedzią jak przeskoczyć na długi estr , czy zastosowanie hcg po tych 4tyg ma jakiś sens (jeśli ma to ile i w jakim czasie stosować) Na długich estr chce spędzić 2msc minimum. No i wiadomo jak będzie wyglądał odblok po takich 3msc kuracji. Pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
48
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
759
1.WIEK:23 2.WAGA:79kg 3.WZROST:184 4.WYMIARY: -Biceps:41 -Klata:112 -Udo:62 -Talia:63 5.STAZ NA SILOWNI: 5lat z przerwami przeważnie kalistenika street workout 6.CEL SUPLEMENTACJI: Wzrost masy mięśniowej 7.DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI:wszystkie z ogólnodostępnych a z reszty środków /oxandrolon/dianabol/testosteron mix blend/ 8.KWOTA KTÓRA MOGE PRZEZNACZYĆ NA SUPLEMENTY/ODŻYWKI: No limit 9.POZIOM BF% (mniej więcej jeśli naprawdę nie wiesz umieść fotkę) BF około 18% 10.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): ektomorfik moim zdaniem 11.WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC) -Klata:110-120 -Przysiad:80-85kg -Mc: 12. Czy masz dietę? Staram się wprowadzić na stałe dietę żywieniowa. Jak narazie selektywnie bez śmieciowego żarcia spożywam posiłki.
Szacuny
1
Napisanych postów
48
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
759
No nad dieta pracuje jak narazie mi zaczyna wychodzic ,zaczynam nabierać masy wcześniej wyglądałem na zbitego bez jakiegokolwiek ulania teraz już w końcu coś się zaczyna dziać i to cieszy. Zamówiłem siłownie w końcu fajnie mieć ją codziennie w zasięgu wzroku hehe. Od poniedziałku zaczynam Bić enana i mam zamiar bić go w ilości 400mg e4d chyba nie ma żadnych przeciwwskazań żeby lecieć takim systemem co do HCG to będę uderzał co 4 tyg cyklu tak jak zaproponowałes w odp. Zamówiłem sb wodę iniekcyjna strzykawki turbokulinowe czy jakoś tak i teraz zasadnicze pytanie jak to zapodawac podskórnie żeby to robić prawidłowo ? Jaki rodzaj igły czy takiej jaką dołączyli insulinowa do tej strzykawki czy inna? Też fajnie było by jakbyscie polecili jakie odżywki stosujecie na bombie. Pozdrawiam.