Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
31
Witam, jak przygotować się do testu sprawnościowego do policji?
Wyczytałem że podstawą będzie moc, kondycja i zwinność niestety nie mam możliwości wynajęcie sali i wypróbowania przed samym testem co wiele osób doradzało więc zostaje mi ćwiczenie pod ogólną sprawność
myślałem żeby się skupić na głównych ćwiczeniach tzn. przewroty, wskakiwanie i zeskakiwanie, przysiady, brzuszki, sprinty i dorzuciłbym podciąganie, pompki ew. dipy co myślicie zda się? Jakbyście rozłożyli to i jaką metodę progresji zastosowali?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
na taki test to sie z biegu idzie, lepiej do pisemnych czy psychola się przygotuj bo tu ludzie odpadają.
jak się w szkole uczysz pogadaj z dyrekcją czy z kimś od WFu o wypozyczenie sali w czasie np lekcji nie zawsze ona jest zajeta byś sobie pachołki ustawił i takie tam przeszkody.
No i dobre obuwie aby Ci sienie slizgało bo na zwrotach stracisz sekundy jak i skakanie przez płotki dorbze jest zsynchronizować jakoś sobie
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
31
No właśnie wiem muszę kupić jakieś testy i poczytać ustawę, przynajmniej tyle dobrze że wos rozszerzam to co nieco już będzie. Z salą w szkole słabo bo mamy jedną halę a szkoła liczy 700 osób i praktycznie czasami są po 3 klasy nawet łączone. Ok buty ogarnę.
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Z dostaniem się największy problem jest z testem multiselect. Jest to taki test, który szuka osób przeciętnych. Nie głupich i nie za bardzo też mądrych. Takich szaraków, którzy będą wykonywać rozkazy. Oszukać się tam niestety nie da. Próbowałem chyba 2 razy się dostać i zawsze odpadałem na multiselectcie. Sama sprawnościówka nie jest trudna. Dość łatwo zrobić dobry wynik praktycznie bez przygotowania.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
31
georgu
Z dostaniem się największy problem jest z testem multiselect. Jest to taki test, który szuka osób przeciętnych. Nie głupich i nie za bardzo też mądrych. Takich szaraków, którzy będą wykonywać rozkazy. Oszukać się tam niestety nie da. Próbowałem chyba 2 razy się dostać i zawsze odpadałem na multiselectcie. Sama sprawnościówka nie jest trudna. Dość łatwo zrobić dobry wynik praktycznie bez przygotowania.
Haha to mnie pocieszyłeś ;D Teraz jakbym się czasem dostał to wyjdzie że za głupi nie jestem ale za mądry też nie. Zdam to zdam nie to nie, dobrze przynajmniej że zrobione technikum a nie LO to zawód jest. Ogólnie słyszałem że w tym roku przekroczyliśmy barierę 100 tyś. bagiet, 70% odpada a na 2 szansę się czeka 12 miesięcy więc zbyt dużych szans sobie nie daje.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
31
anubis84
Chyba że masz dobry plecak ze sobą to się nie masz co martwic, jak kolega do Dęblina startował pierwsze pytanie kogo ma Pan w wojsku.
jakbym miał to pewnie sam bym poszedł do woja, bo jakoś bardzo użeranie się z tymi antyszczepionkowcami, anarchistami, znawcami konstytucji itd. mi się nie uśmiecha, no i nie pytałbym tutaj o przygotowanie spr ;p
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Niestety do policji jest podobnie. Dobrze jest mieć kogoś... Bycie przeciętnym to nic złego. Poza tym, to też nie do końca musi tak być, że jak się dostaniesz, to nic z Ciebie nie będzie No z tym, że trzeba rok czekać, to słabo bardzo, ale chyba od zawsze tak było.