To tyle w temacie Testosteronu i HGH
...
Napisał(a)
PelQueW dolnej granicy nie jest lecz jest obnizony
To zdecyduj czy w normie czy nie
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Pelque ile ty masz lat?
Wrzuc te wyniki z widelkami, napisz cos wiecej o sobie.
Kilka osob chce ci pomoc, aby cie wlasciwie nakierowac i pomoc. A ty jak bys sie naczytal kolorowych gazetek.
Wrzuc te wyniki z widelkami, napisz cos wiecej o sobie.
Kilka osob chce ci pomoc, aby cie wlasciwie nakierowac i pomoc. A ty jak bys sie naczytal kolorowych gazetek.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Ja moge tylko dodać ze jeżeli liczysz ze booster testosteronu spowoduje jakieś przyrosty masy mięśniowej to sie rozczarujesz
nie podniesie Ci teścia ponad norme, a z mojego doświadczenia wynika ze dopiero testosteron 10x ponad norme daje fajne rezultaty. Oczywiście taką norme uzyskasz szprycą której Ci nie polecam. Piszesz ze warto przetestować na sobie taki booster zeby zobaczyć jego działanie. Ja już teraz Ci napisze ze nie odczujesz nic sensownego :) a i tak wiem ze kupisz i stracisz pieniądze 

...
Napisał(a)
Adi KoksJa moge tylko dodać ze jeżeli liczysz ze booster testosteronu spowoduje jakieś przyrosty masy mięśniowej to sie rozczarujesznie podniesie Ci teścia ponad norme, a z mojego doświadczenia wynika ze dopiero testosteron 10x ponad norme daje fajne rezultaty. Oczywiście taką norme uzyskasz szprycą której Ci nie polecam. Piszesz ze warto przetestować na sobie taki booster zeby zobaczyć jego działanie. Ja już teraz Ci napisze ze nie odczujesz nic sensownego :) a i tak wiem ze kupisz i stracisz pieniądze
![]()
10 razy ponad norme dopiero daje fajne efekty??
co ty piszesz
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
lodzianin1Adi KoksJa moge tylko dodać ze jeżeli liczysz ze booster testosteronu spowoduje jakieś przyrosty masy mięśniowej to sie rozczarujesznie podniesie Ci teścia ponad norme, a z mojego doświadczenia wynika ze dopiero testosteron 10x ponad norme daje fajne rezultaty. Oczywiście taką norme uzyskasz szprycą której Ci nie polecam. Piszesz ze warto przetestować na sobie taki booster zeby zobaczyć jego działanie. Ja już teraz Ci napisze ze nie odczujesz nic sensownego :) a i tak wiem ze kupisz i stracisz pieniądze
![]()
co ty piszesz
Może nie precyzyjnie się wyraziłem, fajne efekty to pojęcie względne. Dla każdego fajne może oznaczać coś innego. Obecnie mam ~12000ng/dl (norma 200-800)i uważam ze taki poziom testosteronu odpowiada mi najbardziej. Znam osoby które mają 25-40 tysięcy ng/dl ale to są zawodnicy grubo powyżej 100kg. Chociaż gdzieś widziałem wypowiedz Bostina Loyda, który twierdzi ze już testosteron na poziomie 6-7 tysięcy daje optymalne efekty.
...
Napisał(a)
Adi Kokslodzianin1Adi KoksJa moge tylko dodać ze jeżeli liczysz ze booster testosteronu spowoduje jakieś przyrosty masy mięśniowej to sie rozczarujesznie podniesie Ci teścia ponad norme, a z mojego doświadczenia wynika ze dopiero testosteron 10x ponad norme daje fajne rezultaty. Oczywiście taką norme uzyskasz szprycą której Ci nie polecam. Piszesz ze warto przetestować na sobie taki booster zeby zobaczyć jego działanie. Ja już teraz Ci napisze ze nie odczujesz nic sensownego :) a i tak wiem ze kupisz i stracisz pieniądze
![]()
co ty piszesz
Może nie precyzyjnie się wyraziłem, fajne efekty to pojęcie względne. Dla każdego fajne może oznaczać coś innego. Obecnie mam ~12000ng/dl (norma 200-800)i uważam ze taki poziom testosteronu odpowiada mi najbardziej. Znam osoby które mają 25-40 tysięcy ng/dl ale to są zawodnicy grubo powyżej 100kg. Chociaż gdzieś widziałem wypowiedz Bostina Loyda, który twierdzi ze już testosteron na poziomie 6-7 tysięcy daje optymalne efekty.
Juz sie ostatnio popisales panie Adi suple hahaha nawet test 2-3razy ponad norme daje dobre efekty wiec nie pisz bzdur
Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2017-11-23 16:43:46
...
Napisał(a)
Teraz sie zagalopowałeś. Test 2x ponad norme cudów nie czyni. Niektóre osoby taki poziom mają naturalnie. U naturali trenujących z dobrą michą często spotyka się 1,5x ponad norme.
...
Napisał(a)
Adi KoksTeraz sie zagalopowałeś. Test 2x ponad norme cudów nie czyni. Niektóre osoby taki poziom mają naturalnie. U naturali trenujących z dobrą michą często spotyka się 1,5x ponad norme.
skoncz, prosze Cie

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!