Dowiedziałem się o nim od kolegi który ma zamiar to brać. Przeszukałem całe google i nic na ten temat nie znalazłem. Są to rzekomo podłużne niebieskie tabletki po 1200 mg przepisywane na recepte. Byłbym wdzięczny jak by ktoś mógł mi coś powiedzieć na ten temat .
...
Napisał(a)
Czy istnieje coś takiego jak Testosteron medyczny w tabletkach ?
Dowiedziałem się o nim od kolegi który ma zamiar to brać. Przeszukałem całe google i nic na ten temat nie znalazłem. Są to rzekomo podłużne niebieskie tabletki po 1200 mg przepisywane na recepte. Byłbym wdzięczny jak by ktoś mógł mi coś powiedzieć na ten temat .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
undestor,andriol produkowany przez organon jest to undecylenian testosteronu w postaci kapsulek zelowych z olejem.jedna kapsulka zawiera 40mg testosteronu.
...
Napisał(a)
Dzięki wielkie , możesz powiedzieć coś więcej na jego temat ? Opłacalne na pierwszy cykl ? Efekty uboczne szczególne jakieś ?
...
Napisał(a)
po odjeciu wagi estra zostaje tylko 25mg testosteronu.dawkowanie 6 kapsulek dzienie jest malo efektywne i dopiero 8-10 daje jakis zauwazalny efekt.czas dzialania tylko 8 godz tak wiec trzeba rowno rozlozyc dawkowanie.
...
Napisał(a)
Dzięki , Obczaiłem już . SOG
Mój friend chciał brać 1 dziennie więc muszę go zmartwić bo to będzie trochę mało jak widać :D
Mój friend chciał brać 1 dziennie więc muszę go zmartwić bo to będzie trochę mało jak widać :D
...
Napisał(a)
lajtowy środek działa od 6 do 10 kapsułek dobry na mostki i tapery o d dila raczej nie opłacalny jak masz dojście do apteki to się opłaca średnia wchłanialność to około 5% bierzesz 400mg to masz 40mg testosteronu w organiżmie na dobę.
Jak dla mnie bardzo dobry środek ale dla celów innych niz masa.
Mało s.u, i słabo blokuje dobre libido często stowowany zamiast inj jak komuś nie zależy na masie z boldkiem, winkiem, oxandrolonem czasami z małą dawką metki.
Jak dla mnie bardzo dobry środek ale dla celów innych niz masa.
Mało s.u, i słabo blokuje dobre libido często stowowany zamiast inj jak komuś nie zależy na masie z boldkiem, winkiem, oxandrolonem czasami z małą dawką metki.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
Jaka jest cena tego środa ? Mój kumpel mówi że 80-90zł za 30 tab i że mają one 1200 mg więc może chodzi o coś innego ? A może ktoś robi go w ch i chce mu sprzedać pofarbowany na niebiesko teść od megabola ? :D
Jakie miałeś na myśli inne cele nisz masa ? Oczywiście nie licząc leczenia impotencji.
Jakie miałeś na myśli inne cele nisz masa ? Oczywiście nie licząc leczenia impotencji.
...
Napisał(a)
o cenach nie gadamu undestor tylko z apteki u dilów nie dorwiesz dobrego ze wzgledu na rygor zwiazanych z wlasciwym przechowywaniem starych tab
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!