Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Testosteron Medyczny w tabletkach ?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4948

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 88
Czy istnieje coś takiego jak Testosteron medyczny w tabletkach ?
Dowiedziałem się o nim od kolegi który ma zamiar to brać. Przeszukałem całe google i nic na ten temat nie znalazłem. Są to rzekomo podłużne niebieskie tabletki po 1200 mg przepisywane na recepte. Byłbym wdzięczny jak by ktoś mógł mi coś powiedzieć na ten temat .
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 273 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11193
undestor,andriol produkowany przez organon jest to undecylenian testosteronu w postaci kapsulek zelowych z olejem.jedna kapsulka zawiera 40mg testosteronu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1345 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 16029
UNDESTOR
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzięki wielkie , możesz powiedzieć coś więcej na jego temat ? Opłacalne na pierwszy cykl ? Efekty uboczne szczególne jakieś ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...

Zmieniony przez - Datsik w dniu 2011-01-08 23:21:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 273 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11193
po odjeciu wagi estra zostaje tylko 25mg testosteronu.dawkowanie 6 kapsulek dzienie jest malo efektywne i dopiero 8-10 daje jakis zauwazalny efekt.czas dzialania tylko 8 godz tak wiec trzeba rowno rozlozyc dawkowanie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzięki , Obczaiłem już . SOG
Mój friend chciał brać 1 dziennie więc muszę go zmartwić bo to będzie trochę mało jak widać :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1465 Napisanych postów 10261 Wiek 54 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 84499
lajtowy środek działa od 6 do 10 kapsułek dobry na mostki i tapery o d dila raczej nie opłacalny jak masz dojście do apteki to się opłaca średnia wchłanialność to około 5% bierzesz 400mg to masz 40mg testosteronu w organiżmie na dobę.
Jak dla mnie bardzo dobry środek ale dla celów innych niz masa.
Mało s.u, i słabo blokuje dobre libido często stowowany zamiast inj jak komuś nie zależy na masie z boldkiem, winkiem, oxandrolonem czasami z małą dawką metki.

najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,

- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jaka jest cena tego środa ? Mój kumpel mówi że 80-90zł za 30 tab i że mają one 1200 mg więc może chodzi o coś innego ? A może ktoś robi go w ch i chce mu sprzedać pofarbowany na niebiesko teść od megabola ? :D
Jakie miałeś na myśli inne cele nisz masa ? Oczywiście nie licząc leczenia impotencji.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
o cenach nie gadamu undestor tylko z apteki u dilów nie dorwiesz dobrego ze wzgledu na rygor zwiazanych z wlasciwym przechowywaniem starych tab
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jasna sprawa , To prosto z Apteki .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prolongatum + meta Cykl

Następny temat

DEKA 750 - odblok

Spalanie
Polecane artykuły