...
Napisał(a)
Siema mam 21lat i tescia ponizej normy, co 2 tyg mam strzał 100mg testosteronu jelfa u lekarza, dzis miałem ogólnie trzeci zastrzyk, jutro mam taką okoliczność ze możliwe że wypije troche alko i pytanie czy lepiej sobie darować? Czy dwa maksymalnie trzy piwka duzo zaszkodza tej terapii?
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Luz
Najrzadziej co 7 dni, optymalnie 2x w tyg ale bez utrudniania pacjentowi zycia co 7 dni byloby wystarczajaco
DiploidJak często wg Ciebie powinien być bity enan w HZT?
Najrzadziej co 7 dni, optymalnie 2x w tyg ale bez utrudniania pacjentowi zycia co 7 dni byloby wystarczajaco
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
o nie spodziewałem się takich odpowiedzi :D to fajnie dzięki za pomoc
...
Napisał(a)
I 3 kielony voodeczki ci nie zaszkodzi. Tyle że nie pij często. Bo Alko lubi estro i prolaktyne wywalac a jak już pochlejesz to kontrolnie wrzuć tabsa tamoxu.
Alko dla ludzi, a odwala tylko tym co ciśnienia i głowy nie potrafią kontrolować. :) zdrówko
Alko dla ludzi, a odwala tylko tym co ciśnienia i głowy nie potrafią kontrolować. :) zdrówko
2
...
Napisał(a)
Kolejny "specjalista" endokrynolog do kolekcji, szkoda ludzi.
...
Napisał(a)
Hmm o takiej specjalizacji jeszcze nie myślałem, a może zacznę trza się rozwijać. Alko estrogenów wywala i co do tego nie ma wątpliwości. :)
...
Napisał(a)
chyba zle mnie zrozumiales, mam na mysli lekarza prowadzacego podajacego testE co 2 tyg
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!