Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
110
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
3224
Obecnie leci 100mg aptecznego prolongatum co 5 dni, 100mg długiego masteronu co 5 dni, 250j Ovitrelle poniedziałek, czwartek).
Dodałem Ovitrelle bo były problemy ze wzwodem. I jest zdecydowanie lepiej ale nie mogę skończyć- brak orgazmu.
Dawno temu (ze 2 lata) całkowicie odstawiłem Symex ponieważ trzymanie estriadolu w widełkach powodowało całkowity brak wzwodu.
Podstawowe badania:
Testosteron dzień przed zastrzykiem: 10,99 ng/mL (2,40-8,71)
Testosteron dzień po zastrzyku: 17,97 ng/mL (2,40-8,71)
Estriadol dzień przed zastrzykiem: 100 pg/mL (11-44)
Estriadol dzień po zastrzyku: 113 pg/mL (11-44)
Prolaktyna Badałem tylko dzień przed zastrzykiem (ale od lat jest w normie): 10.94 ng/mL (3,46-19,40)
Od zawsze (czyli od 5-6 lat jak robię badania) Progesteron jest poniżej normy: <0.10 ng/ml (0,10-0,20)
Praktycznie niemożliwe jest osiągniecie orgazmu podczas stosunku. Miał ktoś kiedyś taki problem? Możecie coś, cokolwiek podpowiedzi?
Szacuny
2
Napisanych postów
110
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
3224
Kiedyś trzymałem E2 w górnej granicy normy. Nie było możliwości odbycia stosunku. Całkowity brak wzwodu. Brałem wtedy tabletkę Symexu co 5 dni.
Zrobiłem "eksperyment" i odstawiłem Symex. Po 30 dniach (stan z tabletką Symexu co 5 dni trwał jakieś 3 lata) była już poprawa. Teraz przy takim samym dawkowaniu testosteronu bez Symexu jest znacznie lepiej ale jeszcze brakuje do "normalności".
Z Twojego pytania wnioskuje że mógłbym spróbować obniżyć E2. Pytanie jak? Jeśli bez tak aromatyzuje jak podałem a tabletka co 5 dni zbija mi do górnej granicy normy to co i jak (w stałej "suplementacji") wprowadzić żeby utrzymać niższe stabilne E2? A może mniejsze dawki ale częstsze testosteronu? Jak do tego podejść.
Zmieniony przez - crf1978 w dniu 2023-03-25 20:19:00
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106287
Napisanych postów
378294
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711520
Zwiększyć częstotliwość bicia testa oraz dawac exe częściej w mniejszej dawce
Wtedy aromatyzacja będzie mniejsza
Może masz stresujące życie teraz jakas depresję, poszukal bym też jakiś zelow/kremów na uwrażliwienie członka jak są w.jedna stronę myślę że będą też i w druga
Można by też pomyśleć stestowac mała dawke cialu/viagry tylko bez dodatków depoxatyny
Szacuny
2
Napisanych postów
110
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
3224
Próbowałem brać 50 testosteronu co 3 dni. Wytrzymałem 2 tygodnie bo była tragedia z samopoczuciem.
Jak teraz do tego podejść? 75 co 4 dni? Czy taka zmiana będzie miała znaczenie w kontekście E2?
Co do exe. Jak ono długo działa? Chodzi mi jak dobrać częstotliwość przyjmowania. Jeśli wezmę exe, zrobię następnego dnia badania (pytanie czy następnego czy dłużej poczekać od przyjęcia exe?). To moge założyć ze mam taki poziom E2 do następnego zastrzyku?
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
228
crf1978
Obecnie leci 100mg aptecznego prolongatum co 5 dni, 100mg długiego masteronu co 5 dni, 250j Ovitrelle poniedziałek, czwartek).
Dodałem Ovitrelle bo były problemy ze wzwodem. I jest zdecydowanie lepiej ale nie mogę skończyć- brak orgazmu.
Dawno temu (ze 2 lata) całkowicie odstawiłem Symex ponieważ trzymanie estriadolu w widełkach powodowało całkowity brak wzwodu.
Podstawowe badania:
Testosteron dzień przed zastrzykiem: 10,99 ng/mL (2,40-8,71)
Testosteron dzień po zastrzyku: 17,97 ng/mL (2,40-8,71)
Estriadol dzień przed zastrzykiem: 100 pg/mL (11-44)
Estriadol dzień po zastrzyku: 113 pg/mL (11-44)
Prolaktyna Badałem tylko dzień przed zastrzykiem (ale od lat jest w normie): 10.94 ng/mL (3,46-19,40)
Od zawsze (czyli od 5-6 lat jak robię badania) Progesteron jest poniżej normy: <0.10 ng/ml (0,10-0,20)
Praktycznie niemożliwe jest osiągniecie orgazmu podczas stosunku. Miał ktoś kiedyś taki problem? Możecie coś, cokolwiek podpowiedzi?