...
Napisał(a)
Witam szukam kogoś kto mieszka w szwecji i bił teścia, generalnie chodzi o wysyłkę itp. Sytuacja wygląda tak że ostatnio urząd celny zapierdzielil list który był w drodze do mnie z enanem i hcg a zawartość zniszczyli dostałem powiadomony o tym ale nie ponioslem żadnych konsekwenji. Pytanie brzmi tak : co się dzieje w przypadku złapania 2 raz ? ( idzie paka z ciuchami sprzetem elekronicznym i dobrze zakirtrany jest enan ) różnica taka ze wtedy byl to zwykły list a teraz paczka:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zadaj to pytanie na forum przemytników , szybciej uzyskasz odpowiedz .
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Skandynawia mega restrykcyjnie podchodzi pod saa.A co zrobia to zalezy na kogo tam trafi.I jak maja przepisy skonstruowane.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Pocztą akurat miałeś pecha i tyle do Norge paczka doszła kilka razy choć mają bardziej poj**ane przepisy antydopingowe. I tak się ciesz że bez mandatu się obeszło. Szukaj w Szwecji lokalnych sprzedawców , albo podczas wizyt w kraju zrub większe zakupy i przemyć
.

...
Napisał(a)
Daniel205Witam szukam kogoś kto mieszka w szwecji i bił teścia, generalnie chodzi o wysyłkę itp. Sytuacja wygląda tak że ostatnio urząd celny zapierdzielil list który był w drodze do mnie z enanem i hcg a zawartość zniszczyli dostałem powiadomony o tym ale nie ponioslem żadnych konsekwenji. Pytanie brzmi tak : co się dzieje w przypadku złapania 2 raz ? ( idzie paka z ciuchami sprzetem elekronicznym i dobrze zakirtrany jest enan ) różnica taka ze wtedy byl to zwykły list a teraz paczka:)
2 pkt reg forum SFD.pl zabrania dyskusji na takie tematy, także nie zadawj takich pytań.
1
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!