...
Napisał(a)
Witam, czy testosteron powoduje zarost włosów na twarzy, nawet jeśli raczej się go nie powinno mieć patrząc po krewnych? Nie mówię, że to jedyny powód dla którego chciałbym go wziąć, ale jeśli miałby być efektywny i dodatkowo dałby zarościk raczej bym się na niego zdecydował :) Nie proszę o komentarze typu "gól się częściej a sam się pojawi" Z góry dziękuję
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie wiadomo. kwestia indywidualna. Jeden na cyklu obrasta jak małpa na całym ciele, drugi łysieje, a trzeci nie bedzie mial żadnych tego typu zmian. Ja np zarost mam w miare mocny, nogi zarośniete jak u dzika, za to klata i plecy jak po depilacji ;). Na tesciu na barkach i plecach wyrasta kilka pojedynczych włosków, nawet przy długim stosowaniu (np 1,5 rocznym) i normie testosteronu przekroczonej peweni z 8 razy.
...
Napisał(a)
Nie. Tylko to co juz masz na twarzy bedzie grubsze, ciemniejsze I odrobine szybciej bedzie roslo.
UK
...
Napisał(a)
walne se testa zeby miec fajny zaroscik
ending world is coming

ending world is coming

1
/
only the best
...
Napisał(a)
to co z wiekiem mialoby sie pojawic pojawi sie duzo szybciej
byc moze pojawi sie wiecej niz rosloby naturalnie z biegeim lat
oraz w czasie cyklu zarost rosnie szybciej i rosnie grubszy, po odstawieniu zwalnia
byc moze pojawi sie wiecej niz rosloby naturalnie z biegeim lat
oraz w czasie cyklu zarost rosnie szybciej i rosnie grubszy, po odstawieniu zwalnia
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Mi co prawda włosy w dodatkowych miejscach nie rosną, ale na głowie i zarost na twarzy zdecydowanie widać że rośnie nieco szybciej.
...
Napisał(a)
poczekaj jeszcze trochę
plecy całe obsypane

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
ja nic juz nie biore jakis czas off tez z treningami i kurde zaczely mi wlosy na klacie rosnac :| a nigdy takich opcji nie mialem nawet na aptecznym stuffie:) chyba dorastam wkoncu 

Dumna Legia Warszawa. ..
https://www.youtube.com/watch?v=dICwybOeUwM
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!