Jestem na CKD od 2 lat (to juz nie dieta, to lifestyle), BF 8%, ) nie zalezy mi na masie bo juz przerabiałem to za gnoja i to nie dla mnie, zalezy mi na maksymalnym wyrzezbieniu i definicji miesni
...
Napisał(a)
witam kolegów , mam pytanko jaka jest ewentualna dawka prolongatum ktora nie powodowałaby retencji wody, odkladania sadła i blokowania przysadki. Mam w lodówce 2 opakowania prolongatum czyli dokładnie 10 ampów, nie bralem nigdy soku wczesniej, mam 25 lat i od 7 lat jade na sucho, wiek juz nie ten, regeneracja słabsza,agresja na treningu emerytalna, czy bicie chocby "damskich" dawek teścia bedzie mialo jakos korzystny wplyw?
Jestem na CKD od 2 lat (to juz nie dieta, to lifestyle), BF 8%, ) nie zalezy mi na masie bo juz przerabiałem to za gnoja i to nie dla mnie, zalezy mi na maksymalnym wyrzezbieniu i definicji miesni
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Oczywiscie nie robie z siebie starego dziada
ale zaczynalem jak mialem 17-18 lat i pamietam tamte przyrosty i widze te dzisiejsze. BF niski, wyżyłowanie pełne a skóra wisi jak u weterana a ja nigdy koksu nie bralem i zasługujuje na coś więcej, czuje sie lekko wydymany przez samego siebie bo mogłem "wbijać" a nie robiłem tego i boje sie ze teraz efekt nie bedzie juz taki jakby moglbyc kiedys. Prolo sie boje bo nie ma go w aptekach więc zostaje mi tylko underground a chciałbym miec pewnośc ze ładuje teścia a nie kujawski z pierwszego tłoczenia
to jest forma z przed wakacji http://i.imagehost.org/0497/sb_asp.jpg , tu tyblo jakies 10% bf ,teraz jest lepiej ale nadal ta *******ona skóra wisi i to wszystko jakies takie "starcze" mi sie wydaje (jestem typowym endomorfikiem wiec i tak to co osiagnalem to dla mnie duzo bo w "szczycie" ważylem 106kg i udalo mi sie w ciagu 2 lat zgubic 26 lol)
Zmieniony przez - Tannhauser w dniu 2009-12-27 23:14:40

to jest forma z przed wakacji http://i.imagehost.org/0497/sb_asp.jpg , tu tyblo jakies 10% bf ,teraz jest lepiej ale nadal ta *******ona skóra wisi i to wszystko jakies takie "starcze" mi sie wydaje (jestem typowym endomorfikiem wiec i tak to co osiagnalem to dla mnie duzo bo w "szczycie" ważylem 106kg i udalo mi sie w ciagu 2 lat zgubic 26 lol)
Zmieniony przez - Tannhauser w dniu 2009-12-27 23:14:40
...
Napisał(a)
retencja to raczej sprawa diety oraz tego jak reagujesz. laduj to prolo (10 strzalow to troszke za malo) i obserwuj. ogranicz sol w pozywieniu. jak zacznie cie mocno podlewac dorzuc aero i minimalnie obcinaj wegle i powinno byc si.
moderator na www.polskikoks.pl i www.metka.pl od 21.02.2010 OFFFF :((( w kwietniu kolejna ;DD
...
Napisał(a)
i boje sie ze teraz efekt nie bedzie juz taki jakby moglbyc kiedys.
Ja zaczynalem wbijac jak mialem 35 lat to ciezko mi cie zrozumiec o co ciebie idzie.
200mg prolo na 5 dni to minimum zeby poczuc a i tak to nie jest srodek do twoich oczekiwan.Zalatw sobie bolda dobrego albo jeszcze lepiej primke 400mg co tydzien dobra dieta i masz rzezbe dalej.
Ja zaczynalem wbijac jak mialem 35 lat to ciezko mi cie zrozumiec o co ciebie idzie.
200mg prolo na 5 dni to minimum zeby poczuc a i tak to nie jest srodek do twoich oczekiwan.Zalatw sobie bolda dobrego albo jeszcze lepiej primke 400mg co tydzien dobra dieta i masz rzezbe dalej.
...
Napisał(a)
karlos to dopiero rok koksujesz
,a ja cię maiłem za starego wygę z kilku albo nawet kilkunastoletnim doświadczeniem

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!