Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam
Chciałbym zacząć posiłkować się małymi dawkami testosteronu dla regeneracji, polepszenia samopoczucia i zwiększenia libido.
Stąd moje pytanie: jaki rodzaj teścia, jakie dawki i jak długo mogę brać.
Nie zależy mi na dawkach na zbudowanie masy czy też siły.
Szacuny
838
Napisanych postów
13750
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
127240
Ja od pół roku jestem na dawce testa około 0,7 ml ew (mix, enan, cyp) i po trądziku nie ma nawet śladu. Jakieś pojedyncze syfki raz na 2-3 tyg się pojawią. Jak Cię na odbloku nie wysyfiło mocniej to git. Często jest na odwrót
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3841
Napisanych postów
18895
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
207733
lodzianin my nie wiemy co to spadek testa tuz przed lub tu po czterdziestce ale jak obserwuje kolegow z mojego rocznika ktorzy nie mieli nigdy stycznosci z saa - to im wspolczuje, widac ze endogennego testa juz nie maja tyle co 10-15 lat wczesniej
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
220
1. WIEK: 38
2. WAGA: 88
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps: 42
-klatka: 110
-udo: 65
-talia: 90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: rok temu 5tyg na epi
8. TRENING: siłowo-wydolnościowy
9. CEL CYKLU: bycie sprawnym
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 14%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 110
-martwy ciąg: 180
-przysiad: 150
Szacuny
1
Napisanych postów
33
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
606
po pierwsze badania. i mam pytanie zeby nie zakladac nowego tematu. jesli mam wynik testosteronu 8,01ng/ml to jest to w przeliczeniu tyle samo co 801pg/ml?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106291
Napisanych postów
378295
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711522
Tomku pasowało by zrobić badania test całkowity,estrogen dokładnie (e2),prolaktyna,kortyzol,cholesterol,morfologia,ob zobacz jak się sprawy mają.Dorzuć jeszcze TSH i PSA jak wszystko będzie ok i nie zależy ci na jakiś spektakularnych przyrostach tylko na poprawie standardu życia to 250 mg cypio co 7 do 10 dni będzie ok po 3 tygodniach stosowania powtórzysz badania na test i estro i porównasz wyniki i zobaczysz jak test poszedł do góry.Mozesz tutaj wrzucić wyniki to ci pomożemy.