...
Napisał(a)
Wiec tak mam pytanie czy endokrynolog moze przepisac testosteron bo troche przytylem przez rozne rzeczy np kontuzje roczna wp*****lanie no i tez mam wysoki poziom stresu ten kortyzol jakies 2500 tysiaca a mialem wyj**ane w sylwetke potym jak schudlem a mialem duzą lipomastie i mam pytanie czy jak mam wysoki poziom stresu lekarz moze przepisac kŕótki testosteron? Albo czy jakbym miał depresje atwierdzoną to vzy pewniej bym doatal testosteron?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie ma w Polsce krótkiego testa jest omnadren prolongatum nebido
na to co opisujesz NIKT ci testa nie przepisze
na to co opisujesz NIKT ci testa nie przepisze
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Nie , a nawet jakby przepisał to w Twoim wypadku jest to bez sensu .
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Musiał byś zbadać poziom testosteronu, jak wynik był by poniżej normy to jest szansa że przepisze ale to nie jest dobry pomysł, zwłaszcza w twoim przypadku, idź do psychologa/psychiatry i oceni twój stan i ewentualnie przepisze jakiś antydepresant
...
Napisał(a)
Witaj.
Przede wszystkim Zrób sobie badania innych hormonów jak estrogeny prolaktyna progesteron aby sprawdzić czy cały układ hormonalny pracuje tak jak należy a nie tylko sprawę chcesz załatwić poprzez podniesienie poziomu testosteronu.
Wbrew pozorom dołożenie samego testosteronu może przyczynić się do pogłębienia twoich problemów hormonalnych i okaże się że nie rozwiąże sytuacji na której ci zależy.
Kolejna sprawa to lek nigdy nie będzie tym czynnikiem, który będzie przeciwdziałał naszym zaniedbaniom
Przede wszystkim Zrób sobie badania innych hormonów jak estrogeny prolaktyna progesteron aby sprawdzić czy cały układ hormonalny pracuje tak jak należy a nie tylko sprawę chcesz załatwić poprzez podniesienie poziomu testosteronu.
Wbrew pozorom dołożenie samego testosteronu może przyczynić się do pogłębienia twoich problemów hormonalnych i okaże się że nie rozwiąże sytuacji na której ci zależy.
Kolejna sprawa to lek nigdy nie będzie tym czynnikiem, który będzie przeciwdziałał naszym zaniedbaniom
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Skoro się zapusciles popraw dietę pij wodę niegazowaną wysypiaj się i relax i powinno się poprawić , badania odstaw alko inne używki ruchu więcej rower spacer
Zmieniony przez - Bizon998 w dniu 2022-09-23 11:13:18

Zmieniony przez - Bizon998 w dniu 2022-09-23 11:13:18
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!