Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
645
Witam.
Chciałbym aby bardziej doświadczeni ode mnie wypowiedzieli się na temat enanu tej firmy i rzucili okiem na ten flakonik. Czy warto w ogóle to zaczynać ??
Szacuny
5
Napisanych postów
527
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4937
Foty enana nie wrzuce bo już przeszedłem na cypio, ale enan/cypio z gena leci jako baza już od kilku miesięcy i na mnie działa dobrze.
Na focie cypio + meta i wino z gena. Wszystko działało ok poza tym, że meta może nie pierwsza klasa ale coś tam poklepała, za 2 tygodnie wchodzę na metę z alphy to zobaczę różnicę.
Redzej bolda biłem tylko raz na 2 cyklu razem z enanem leciało po 500/week i byłem zadowolony (bold z atomic labs potem biosira)
edit. przeczytałem regulamin i widzę, że nie powinno się ładować więcej niż 3 środków na focie dlatego sorry za to, mam nadzieję, że nie zostanie usunięta bo nie chce mi się robić nowej a incydent więcej się nie powtórzy ;)
Szacuny
31
Napisanych postów
1921
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
68916
z genesis roznie bywa zalezy od rejonu krazy pare wersji jak masz pewnego dila to pewnie bedzie dzialac moj polecil mi kiedys genesis propa i enana i sie nie zawiodlem
"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
938
bralem ta wersje, byla tania i dzialala ok, podobnie jak inne undery nie miala tam tyle tescia ile podali na etykiecie ale 150mg tam pewnie bylo a jak na ta cene to nie jest zle
Szacuny
0
Napisanych postów
79
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1154
mam tego samego, widziałem innych jak na tym rosli, jest OK, ja za miesiac bede lecial cyklem a ty jaka masz rozpiske? :) odezwij sie ,moze zdasz relacje na cyklu aj a tobie
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
645
Cykl zaczynam dopiero w połowie listopada, ze względu na to iż czekają mnie niedługo badania okresowe w pracy. Planuje bić 250mg co 4 dni jakieś 10 tyg.