Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
7
Napisanych postów
215
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
101464
Witam. Nie mogę znaleźć konkretnej opinii na forum dlatego piszę nowy temat. Udało mi się samodzielnie skołować recepty i kupić testosteronum prolongatum jelfa w pl apteka (załączam zdjęcia). Mam 70 takich ampułek na krótki cykl. Jak oceniacie towar? Walił ktoś PL aptekę ? Moim celem jest masa na tym w połączeniu z metą inj. Jak tam Wasze przyrosty po tym? Jak waliłem enana ug to pamiętam że zamulony byłem, czy po tym też takie coś poczuliście?
Zamierzam walić 250 e4d.
Proszę o opinie. Pozdrawiam
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2017-07-23 22:53:09
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Witam
Na pewno nie ma sensu pytać o czyjeś efekty gdyż wpływ na to ma szereg czynników takich jak indywidualne predyspozycje, wrażliwośc na dany środek, staż treningowy i to czy przykładamy się do treningów i diety. Jednak trzeba tutaj napisać, że środek apteczny zawsze jest lepszym i pewniejszym wyborem aniżeli under. Zatem spokojnie możesz stosować nie martwiąc się czy we flakonie jest to czego oczekujesz.
Podczas stosowania testosteronu zaobserwować możemy: przyśpieszoną regenerację, szybsze przyrosty masy mięsniowej i siły, większe libido, lepsze samopoczucie, więcej energii. Stąd tak często środek ten jest stosowany przez ćwiczących. Istnieje kilka rodzajów testosterounu, m.in prolongatum o którym piszesz. Ten estr wymaga częstych inienkcji, najlepiej co drugi dzień.
Pozdrawiam
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
9152
Napisanych postów
83455
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705605
Co to wogole za pytanie . Enan apteczny zawsze będzie lepszy od undera pod względem gwarancji odpowiedniego stężenia . Regulamin działu - wypełnij ankiete
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2017-07-23 22:52:38
Szacuny
7
Napisanych postów
215
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
101464
Pytanie nie dotyczy czy ug lepsze od enana apteki ale czy w ogole ten enan dobry do masy 250 e4d. Czy muli itd?
1. WIEK: 25
2. WAGA: 86
3. WZROST: 176
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka: -
-udo: -
-talia: 83
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 z przerwami
6. DIETA:
-białko: 2 / kg masy ciala
-węglowodany: 5 / kg masy ciala
-tłuszcz: 1,5 / kg masy ciala
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: propionate 6 miesiecy
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 13
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tycie, endomorfik
13. STAN ZDROWIA: obecnie bez zarzutów
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): -
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 85 x 5
-martwy ciąg: 140 x 4
-przysiad: 110 x 4
Zmieniony przez - citigold w dniu 2017-07-23 23:45:31
Szacuny
7
Napisanych postów
215
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
101464
Dobra konkretne pytanie, czy ktoś na tym robił mase i ocenia towar za dobry? Czy ktoś poleca jakiś inny testosteron na zamiane. Lece 4 miesiąc propa apteke i chce zmienić na inny estr.
Ogolnie to nie wale juz ug, po wszystko latam samodzielnie. teraz mam testolica z tajladnii i balkana propa moldavi i chce zmienic sobie na cos innego. Myslalem jeszcze o omce z pl apteka. Nie moge znalezc cypionate nigdzie w EU apteki tak zeby latwo dostac
Szacuny
7
Napisanych postów
215
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
101464
Dostałem propa w aptece w tajlandii fakt oni często walą fake ale to najlepsze co miałem do tej pory. Będąc na wakacjach wziąłem zapas na długi czas. Dostałem też enana tam i cypionate.
Z tego co czytam to estry czasem warto zmienić, mogę lecięc to co mam do tej pory bo jest dobre, albo polecicie coś innego?
Może jakiś kraj w EU gdzie mogę pokazać PL recke ?
Zmieniony przez - citigold w dniu 2017-07-24 00:06:31
Szacuny
7
Napisanych postów
215
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
101464
Chce zmienic w 6 miesiacu lece 4 , sry pomylilem w ankiecie
moge czy powinienem ? mozna leciec 8-10 miesiecy na 1 z efektem? czy jak zmienie to bedzie lepszy efekt ? ogolnie teraz lece solo prop i chcialem zmienic wlasnie estra na enana + mete dodac inj i potem redukcja
Zmieniony przez - citigold w dniu 2017-07-24 01:12:53