Proszę o opinie...
...
Napisał(a)
Co to jest TESTOVIRON DEPOT? NA opakowaniu pisze po hiszpańsku (chyba:) że w jednym strzale jest 250 mg enthante...Jak to brać i z czym najlepiej? Chciałbym to wziąć z Laurabolinem...A może do Laury lepiej zwykłe polskie prolongatum ok. 10-12 strzałów i trochę mietka...
Proszę o opinie...
Proszę o opinie...
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Testoviron Depot to enantat testosteronu.Można go porównać z testo prolongatum .Ja miałem niemieckiej firmy Schering z Berlina,ale nie wiem czy jest produkowany przez inne kraje.
Pakowany jest po 3amp./i.m,w dawkach po 100 i po 250mg.
Daje siłę,zwiększa agresywność,waskularyzację i skraca czas wypoczynku.
Uzyskasz dobre efekty jeśli połączysz do z Laurabolinem.
Alfu
Pakowany jest po 3amp./i.m,w dawkach po 100 i po 250mg.
Daje siłę,zwiększa agresywność,waskularyzację i skraca czas wypoczynku.
Uzyskasz dobre efekty jeśli połączysz do z Laurabolinem.
Alfu
...
Napisał(a)
Jutro albo pojutrze wrzucę skany opakowania, spróbujcie odpowiedzieć czy to oryginał...
...
Napisał(a)
Na temat Testovironu będę mógł Ci powiedzieć za okolo miesiąc, ponieważ właśnie zacząłem kuracje. Mam 10 strzałów Testovironu i 200 tabsów winstrolu. Z tego co wiem Testoviron zaczyna działać dopiero po około trzech tygodniach, daje dużą siłę i suchy przyrost masy mięśniowej.
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
METROWIEC
...
Napisał(a)
testowiron to testosteron, daje duzo wody. sucha mase mozesz miec po winstrolu.
Krasnall
Krasnall
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Opakowania wyglądają na oryginalne ,ale nie wiem jak z ich zawartością.
Ja miałem taki sam testoviron.
Alfu
Ja miałem taki sam testoviron.
Alfu
...
Napisał(a)
Nie mam jak zeskanować zdjęć ampułek i buteleczki laury, ale jest ona brązowa...czy taka ma być...?
1
...
Napisał(a)
Miałem decę w brązowym szle,ale był to nandrolon firmy "Organon"(była to deca używana w weterynarii).
Laurabolinu jeszcze nie brałem,ale z tego co pamiętam Greg Zulak w "Muscle" pokazywał kiedyś jej zdjęcie i amp.była w kolorze brązowym(nie jestem pewny).
Fakt jest taki,że trzeba unikać Nandrolonu w brązowym szkle i sprzedawanego za niskie pieniądze.
Jednak wydaje mi się,że Laura którą kupiłeś jest oryginalna.
Alfu
Laurabolinu jeszcze nie brałem,ale z tego co pamiętam Greg Zulak w "Muscle" pokazywał kiedyś jej zdjęcie i amp.była w kolorze brązowym(nie jestem pewny).
Fakt jest taki,że trzeba unikać Nandrolonu w brązowym szkle i sprzedawanego za niskie pieniądze.
Jednak wydaje mi się,że Laura którą kupiłeś jest oryginalna.
Alfu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!