Siema, ćwiczę póki co od miesiąca posługując się 3 aplikacjami z google play będzie to temat opisujący je, jak działają i opisujący moje obwody co tydzień a co miesiąc zdjęcia porównawcze jak to wyglądało na początku a jak po np miesiącu korzystania zapraszam!
Szczegółowe informacje przed miesiącem z aplikacją
Wzrost: 177cm
Waga: 65kg
Biceps: 30cm
Mięsnie brzucha bardzo słabo widoczne
Po miesiącu z aplikacją:
Waga: 64kg
Biceps: 32,5cm
mięsnie brzucha dobrze widoczne ( że tak to nazwę 4-pak na górze brzucha
)
Póki co korzystam z 3 aplikacji:
-,,Spalanie tłuszczu z brzucha"
-,,Mięsnie brzucha w 30 dni"
-,,Ramiona treningu"
Daje je codziennie na przemian najpierw spalanie potem ramiona a potem mięsnie brzucha codziennie z przerwami co 3 dni
Póki co jestem bardzo zadowolony schudłem 1kg a mięsnie się rzeźbią co tydzień będe analizował postępowania i dzielił się obwodami zapraszam
Od razu napiszę że nie mam żadnej diety po prostu liczę kalorie i częsciej jem nabiał a przed treningiem dorzucam 6g bcaa
Zmieniony przez - MaciekGolob w dniu 2018-10-29 16:26:15

Szczegółowe informacje przed miesiącem z aplikacją
Waga: 65kg
Biceps: 30cm
Mięsnie brzucha bardzo słabo widoczne
Po miesiącu z aplikacją:
Waga: 64kg
Biceps: 32,5cm
mięsnie brzucha dobrze widoczne ( że tak to nazwę 4-pak na górze brzucha

Póki co korzystam z 3 aplikacji:
-,,Spalanie tłuszczu z brzucha"
-,,Mięsnie brzucha w 30 dni"
-,,Ramiona treningu"
Daje je codziennie na przemian najpierw spalanie potem ramiona a potem mięsnie brzucha codziennie z przerwami co 3 dni
Póki co jestem bardzo zadowolony schudłem 1kg a mięsnie się rzeźbią co tydzień będe analizował postępowania i dzielił się obwodami zapraszam

Od razu napiszę że nie mam żadnej diety po prostu liczę kalorie i częsciej jem nabiał a przed treningiem dorzucam 6g bcaa
Zmieniony przez - MaciekGolob w dniu 2018-10-29 16:26:15