Mam antybiotyk Tetralysal, lecz zapomniałem się spytać Dermatologa o to czy brać go na czczo czy po posiłku? Antybiotyki chyba powinno się na czczo przyjmować, pokarm osłabia jego działanie. Zgadza się?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja go bralem po posilku 150mg dziennie
dyslektykiem jestem :)
you have the big biceps:D
biceps is small dick its bigger:D
...
Napisał(a)
ja też po posiłku ale przez przeszło 3 miechy ale efekt był bardzo mały tyle ze jakby ten lek zachamował rozwój choroby no i troche ropnych sie wyzbył
Siła przede wszystkim
...
Napisał(a)
stosowałem 2 kapsy po kolacji przez 3miesiace i 2 tyg 1kap co 1-2 dni
efekt? hmm duuża zmiana na +, ogólnie skora poprawiła się.
przez 2 miesiace po odstawieniu miałem spokój, pozniej cos niesmialo zaczelo sie pokazywac-ale w b malej ilosci.
efekt? hmm duuża zmiana na +, ogólnie skora poprawiła się.
przez 2 miesiace po odstawieniu miałem spokój, pozniej cos niesmialo zaczelo sie pokazywac-ale w b malej ilosci.
### Akuku panie kluku ! ! ! ###
...
Napisał(a)
Ja również brałam po jedzeniu.U mnie efekt był super(jak dla mnie
)
Nie zapomnij o jakiejś ,,osłonce'' dla żołądka np.jogurt,mi zawsze dermatolog przypominał o tym

Nie zapomnij o jakiejś ,,osłonce'' dla żołądka np.jogurt,mi zawsze dermatolog przypominał o tym

...
Napisał(a)
Chodzi o produkty zawierające żywe kultury bakterii.Dlatego dobry jest jogurt lub mleko acidofilne.Serek to nie bardzo
W aptece są takie osłonki do antybiotyków(tyle,że się nie opłaca bo tabletka wychodzi drożej jak jogurt).Można je łykać lub rozpuszcza się je w wodzie.
https://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=422

https://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=422
...
Napisał(a)
kup sobie lakcid, ok 8 zł 10 ampułek, wygladaja jak ampułki od zastrxzyków ale to sie pije
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Hmm jak ja brałem doksycykline (a to tez z grupy tetracyklin) to czytałem że produkty mleczne ograniczaja wchłanianie. A lekarz przepisał mi Trilac z bakteriami kwasu mlekowego na ochrone 

...
Napisał(a)
A właśnie te bakterie co są w Trilacu(one są tam w milionowej ilości)znajdują się też w jogurtach więc wszystko jedno czy zje się jogurt czy łykni etabletkę.Różnica polega tylko na ilości tych bakterii

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!