On też może być sportowcem.
www.dssk.pl
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
co do połaczenia Teofiliny z ECA to zdecydowanie NIE
co do działń niepożądanych teofiliny owszem mogą wystąpić głównie ze strony ukł. krążenia ale dotyczy to głównie preparatów nierównomiernie uwalniających teofilinę (czytaj duże skoki stężeń )z dostępnych obecnie godna polecenia jest Euphyllin Long (długie działanie, brak skoków stężeń, bezpieczństwo stosowania)
Pozdrawiam Rożek
a jak sie doda jeszcze kofeine (tez metyloksantyna jak theospirex ) to sie chyba jeszcze nałoży ....
jak kumpel nima problemów z sercem , wysokiego ciśnienia , wrzodów , czy nadczynności tarczycy to moze spróbować
acha a eca i kofeina tez działają rozkurczająco na oskrzela !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
On też może być sportowcem.
www.dssk.pl
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
emr
tak wogule to lepiej stosowac retard.
ja bym nie polecal laczyc, a nawet brac samej.
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
om o jakich efektach ubocznych mowisz?
co prawda juz nie biore ale cholera bierze bo poszedlem do lekarza zeby mi pomogl a nie zaszkodzil.
emr

brales to powinienes wiedziec
sprawdz na ulotce...
po co mam zagladac do ksiazek ?
emr
zobacz na www.przychodnia.pl tam masz opisy lekow i dzialan nieporzadanych.