Szacuny
0
Napisanych postów
206
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4215
siemka mam pytanie odnosnie thernmal pro evolution lub thermnal pro kto go stosował i niech napisze czy warto go kupic :)
U Cybera jest jaki nowy theram pro i evolution podobno ma byc strasznie mocny miał go ktos juz ??
Dzieki i pozdro ;)
Szacuny
1
Napisanych postów
9
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
72
Nie szukaj w googlach, znajdziesz sam syf, nie warto tracic kasy i czasu. Przeszukalem duzo stron, polskich, angielskich, amerykanskich wszedzie to samo pisza, ale zawsze ci przysla jakies gowna. Nie warto ryzykowac bo nie wiadomo co w srodku, w najlepszym wypadku jakies vitaminy pokuruszone a w najgorszym skonczysz w szpitalu z nerka lub watroba do wymiany.
Szacuny
20
Napisanych postów
1246
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
59409
Używam właśnie TP Evolution, i w porównaniu do thermala od cybera sprzed paru lat to strasznie cienko wypada, przynajmniej w moim przypadku. Tamten stary naprawdę mnie roznosił po kapsułce, a po dwóch(sporadycznie) to już była jazda. Ten nowy ma niby te same dawki, plus dodatki, ale w roli pobudzacza treningowego ledwo się sprawdza przy 2-3 kapsułkach. Być może jednak problem tkwi w moim organiźmie, bo parę miesięcy temu używałem Hydroxycut Hardcore i kompletnie mnie nie ruszał w zalecanej dawce, a w podwojonej trochę, a parę lat wstecz normalny Hydroxycut kosił mnie jak ten stary Thermal.
Szacuny
1
Napisanych postów
59
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2736
Stosowałem thermala jakiś miesiąc temu. Na mnie działał świetnie (może dlatego, że nigdy nie stosowałem tego typu suplementów, kawy także nie pije) produkt godny polecenia. Tłuszcz spala w oczach.
Szacuny
0
Napisanych postów
130
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197
Evolution - Thermal Pro Evolution - gorąco polecam :)
Brałem niedawno i ładnie mnie "wyciągnął" no i chce się człowiekowi męczyć aż :)
Zwykłego Thermala ani tego Revolution to nie bardzo ... chociaż już lepiej zwykły niż revolution...
"Nie jestem ekspertem ale swoje w życiu zjadłem(...)" Pro Booster